dimarts, 4 de febrer del 2014

Celia Lara MMP en 60 i 200 metres llisos

Divendres 31 de gener a la tarda es va dur a terme a la pista coberta de Sabadell un control absolut a nivell català. La nostra Shelly Ann Fracer red, La Celia Lara, va desplaçar-se fins a la ciutat del Vallès amb el nostre Profe.
Menys d'una setmana després, en concret cinc dies, d'haver aconseguit dues medalles de bronze al campionat d'Andorra i haver fet MMP en 60 i 200m llisos va tornar a desafiar les dues distàncies.
Divendres les seves rivals eren les millors atletes catalanes de velocitat i la Celia va tornar a tenir una actuació espectacular!!! Va començar la seva participació en la tercera sèrie dels 60 metres llisos i la nostra "coet red" va batre a totes les seves rivals, va guanyar la sèrie i va parar el crono en 8''47!!! Nova MMP!!! i molt a prop de les millors!!! No ens estranyaria que en poc temps accedeixi a la final d'aquests controls.
Un cop feta la feina als 60 i en menys de dues hores es va tornar a posar les sabatilles de claus i va afrontar els 200m llisos i no contenta amb la seva espectacular actuació va tornar a deixar al Profe petrificat perquè va tornar a rebaixar la seva MMP i va parar el crono en 29''03!!! Gairebé 1'' menys que a França!!! Això en proves de velocitat és una rebaixa brutal!!! Quina millora!!!
Per a que pogueu valorar millor les marques que està aconseguint la nostra companya us volem explicar que la Celia, no es dedica en exclusivitat a l'atletisme sinó que també juga setmanalment a l'equip senior de futbol femení de l'ENFAF i per tant reparteix entrenaments i competicions dels dos esports. Sense anar més lluny, el dia abans del Campionat d'Andorra, dissabte 25 de gener a les 16h, la Celia va jugar 93' al camp d'Alas i va marcar un gol de penal!!!
Aquest cap de setmana, 24hores més tard de competir a Sabadell,  tornava a jugar 90' i tornava a marcar!!!

Moltes felicitats Profe!!! Moltes felicitas Celia!!! Continua amb aquesta progressió!!!
Tenim una "duatleta" espectacular!!!