dimecres, 26 de febrer del 2014

30 km Maratest de Badalona

Diumenge i per tercera edició es va celebrar la Maratest a la ciutat de Badalona, una cursa jove que vol servir de preparació de les maratons de primavera i més en concret de la de Barcelona. La cursa es va disputar en un circuit de 15 km que barreja ciutat i passeig marítim.
En aquesta cursa/test de preparació, dos reds van voler mesurar el seu estat de forma i/o entrenaments. En un principi haurien d'haver estat tres els reds participants però l'Eduard Mariné està parat per una inoportuna periostitis que gairebé amb tota seguretat no el deixarà participar a la marató de Paris del proper 6 d'abril.
 Carles mirant el crono a l'arribada
Qui si continua la seva preparació per a Paris és el seu germà Carles que va finalitzar els seus 30 km en un temps de 2h15'23'', temps que dóna una projecció en marató al voltant de les 3h10. És cert però, que per a ell la Maratest ha caigut molt d'hora perquè encara li queden sis setmanes de preparació i per tant molts entrenaments i els que el coneixem estem acostumats a que rebaixi amb solvència les 3h.
 Jonhi al fons arribant
L'altre company que va participar a la Maratest va ser el Jonhatan Perelló que si ve és un habitual de les maratons, ara actualment no sabem si prepara alguna marató en concret o va voler fer una tirada llarga. El seu temps va ser gairebé el mateix del Carles, uns segons per damunt, 2h15'40''.
La cursa la va guanyar el Sergio Enriquez amb un temps de 1h41'25'', atleta que vol baixar de les 2h20' en la marató de Barcelona. La prova es va fer conjuntament amb la cursa de 15 km i en total van participar més de 3500 corredors.
Molts ànims als dos reds en les vostres preparacions!!!
Molts ànims Eduard en la teva recuperació!!!