dimarts, 18 de febrer del 2014

Edreams Mitja Marató de Barcelona 2014

Els amics de l’Atletisme d’Andorra van participar aquest diumenge 16 de febrer a la Edreams Mitja Marató de Barcelona 2014. Entre els milers de participants, els amics van ser presents a una cursa ja històrica pel fet que l’atleta kenyana Florence Kiplagat va fer rècord del món de Mitja Marató amb una marca de 1h05’12’’. En homes, el més ràpid va ser Eliud Kipchoge, amb un temps de 1h00’52’’.


Però anem ja sense més preàmbuls a qui més ens interessa en aquesta crònica! A uns 20 minutets del guanyador masculí va entrar el primer dels reds andorrans, amb nova Millor Marca Personal, creuant la línia de meta en 1h21’48’’. D’aquesta manera, Missé està signant el que sens dubte és la seva millor temporada fins ara, amb marques a les 3 modalitats en què competeix: la ja esmentada en Mitja Marató, més els 36’56’’ en 10 km (Vilafranca) i les 3h14’53’’ (New York). No cal dir res més!
Josep Maria Missé, a la dreta de la imatge.


El Baltasar Barberan (?) a la dreta de la imatge.
El Baltasar Barberán també va signar una Millor Marca Personal, 1h29’33’’. Atenció: aquest nou talent dels amics de l’atletisme havia fet una marca el passat 3 de desembre del 2013 de 1h35’24’’ a la Mitja Marató de Mataró. Doncs en qüestió de poc més de dos mesos, els entrenaments, la constància i la disciplina de l’Edgar Amaro han aconseguit pulveritzar el registre i aconseguir que el Balta sigui un dels pocs sub30 en mitja marató dels Amics! Enhorabona i a seguir entrenant fort!


Jordi Cinca, arribant a la meta després de l'esforç per acabar.
Anem cap el tercer dels reds que va travessar una de les línies de meta més mediàtiques en mitja marató: Jordi Cinca, que va aconseguir fer la cursa en 1h30’15’’. Lleugerament per sota del seu objectiu però demostrant un excel·lent estat de forma tot i les dificultats per trobar tots els moments d’entrenament que als atletes els hi agrada!



La Marta Gàlvez va ser la primera red femenina en completar el circuit de la Mitja Marató, ni més ni menys que en 1h42’26’’, i signant una fantàstica Millor Marca Personal. Impressionant registre d’una de les atletes més en forma del club actualment en la modalitat de mig fons i que venia també d’una Millor Marca Personal a Vilafranca de 44’30’’ en 10 km. No he trobat al vídeo la imatge de la Marta. Podeu enviar fotos si algú les té?

Enhorabona a tots i fins la propera cursa!!!