divendres, 28 de febrer del 2014

Rose Bowl Half Marathon Pasadena 2014

Per acabar la tetralogia de proves del passat diumenge ens hem de desplaçar fins als Estats Units!!! En concret a California, a les afores de Los Angeles, a la ciutat de Pasadena.
Fins allà va viatjar el nostre red Josep Maria Missé i es va trobar amb una mitja a la qual no es va poder resistir!!!
La mitja marató de Pasadena es feia al mateix temps que la prova de 10 i 5km encara que amb circuits lleugerament diferents. Més de 1000 participants es van donar cita a les diferents línies de sortida. La mitja marató va transcòrrer per camins de terra en més d'un 70% del recorregut  i amb un perfil força exigent i amb gran desnivell.
El Josep Maria que després de l'excel·lent temporada que porta, amb diferents marques personals,  va fer una cursa sense forçar i tot i així va finalitzar en una boníssima 9a posició de la general i 2n de la seva categoria. El seu temps va ser de 1h28'12'', el guanyador de la mitja va ser l'atleta local Jacques Salberg amb un temps de 1h13'38''.