diumenge, 21 de febrer del 2010

Campionat d'Espanya Veterà de Pista Coberta. Zaragoza 2010.


DECEPCIÓ. Aquesta és l'adjectiu que hem escollit els "polleros" per resumir el nostre pas sense "pena ni gloria" pels Campionats d'Espanya de pista coberta a Saragossa d'enguany.
Des del mes de octubre de l'any passat, preparant aquesta fita i els resultats no han estat els esperats.
Baixàvem dissabte passat cap a Saragossa després d'esmorzar amb el "profe" i amb el César. últimes consignes, consells i ànims. Rebem una trucada del company "speedy" per encoratjar-nos també. Gràcies a tots!!!!
El viatge bé. Parem a dinar a ALFAJARIN, lloc on coincidim amb d'altres equips que es dirigeixen al campionat d'Espanya de clubs. D'entre ells els companys del CAVA (Toni, Marcos,PITA i CORNELLA). Intercanvi de dessitjos entre tots i camí Saragossa.
Un cop a Saragossa direcció al "huevo", confirmem assistència i cap a l'hotel a descansar una mica. RINGGGGGG!!!! hora d'anar cap a la pista. Nervis, molts nervis. Mitja temporada en 2 minuts. Ufffffff!
Arribada i primera decepció, la meva marca fa el tall, per tant participo a la segona (la B), així que la possibilitat de fer marca s'esfuma. I així va passar. Vaig guanyar la meva sèrie arriscant i corrent 400 metres sól, però no va ser suficient.
El "correcaminos", bé no entraré a comentar les seves sensacions, espero que sigui ell mateix que ho comenti, però no va ser el seu dia. Jo des del primer moment no el vaig veure cómode a la cursa i va acabar deçevut i plantajant-se moltes coses. Va company, amic, ànims. Tornem cap l'hotel, dutxa i a sopar "EL FUELLE". Bon tall de carn, regada amb un no menys bó vi, postre, xupito i a fer unes sèries per diferents locals nocturns de la localitat.
Molts anàlisis de com havien anat les curses però sense arribar a un consens.
A dormir que demà toca viatge de tornada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja us vaig felicitar x sms però ho torno a fer!!! Vau fer la feina i ben feta!!! Solament va quedar rematar!!! El moment arribarà i baixareu dels 2 i 2'05 respectivament!!!La putada es q t'ho jugues en 2 minuts i no tens marge a l'error però no desistiu q els resultats arribaran!!!

Alan

PROFE ha dit...

ANIMOS, NEL ATLETISME PASSA TENER UN MALO DIA.
PROFE