diumenge, 21 d’octubre del 2018

Travessa transfronterera 2018 - Camí del retrobament




Un any més s'ha disputat la Travessa Transfronterera entre la Seu d'Urgell i Sant Julià de Lòria. Aquesta cursa, consta de dos recorreguts: un llarg de 31km i 1900mts de desnivell positiu acumulat i un curt de 15km i 500mts de desnivell positiu acumulat.


Circuit curt

Circuit llarg

Uns quants reds han pres la sortida en els dos circuits. Pel que fa al circuit llarg han participat: Carlos Fernandez, David Piñol, Jaume Ribera, Xavier Sentis, Joan Repiso, Albert Pàmies en categoria masculina mentre que Sònia Carrillo i Maria Grau ho han fet en categoria femenina. De la seva banda Fernanda Barbosa ha participat en la distancia curta.

Carlos Fernàndez ha estat el primer Red en arribar i fent-ho en un excel·lent tercer lloc absolut demostrant una vegada més, el seu gran estat de forma i la gran temporada que està realitzant. David Piñol ha arribat en 19è lloc absolut. Poc desprès ho han fet Xavier Sentís i Jaume Ribera, 34e i 35è respectivament. Joan Repiso 52è, Sònia Carrillo 60èna absoluta, 5èna femenina i tercera en categoria veterana, Maria Grau 80èna absoluta (7èna femenina) i finalment Albert Pàmies 88è ha completat la participació red en la cursa llarga. Aquí han pres la sortida 143 atletes. 

Carlos Fernandez 

Sònia Carrillo

Sònia Carrillo al podi de veteranes

Carlos Fernandez


De la seva banda, Fernanda Barbosa, s'ha proclamat vencedora de la cursa curta on hi han participat 28 atletes.




Moltes felicitats a tots i a totes! #AAA #AAAMuntanya #GoReds #RedRunners

Enllaços als resultats de les curses: