dimarts, 16 d’octubre del 2018

Marató de Munich 14-10-18

Tal com comentàvem en un post del mes d'abril (link adjunt aquí) un dels grans reptes de bona part dels Reds era la participació alguna prova de la Marató de Munich. Doncs aquest dia va arribar ahir, diumenge 14 d'octubre. Aquesta cursa permet la participació en tres distancies: 10K, mitja marató, i marató i, per tant, es una molt bona opció per què atletes de diferents nivells puguin gaudir en grup d'una cursa emblemàtica i fora del país.

Divendres de matinada sortia en bus direcció a l'aeroport del Prat l'expedició Red capitanejada pel mister, Edgar Amaro, i els següents atletes:

1. Josep Suàrez
El viatge va anar rodat, arribant al Prat amb temps per esmorzar i agafar forces abans d'embarcar a l'avió camí de Munich a les 09:10 del divendres 12. El dia es presentava llarg.

La preparació pre-cursa

Un cop arribats a la capital bavaresa i desprès de fer el check-in a l'hotel, els reds van anar cap a l'Olympiacentrum a recollir els dorsals per ja tenir-ho tot a punt i evitar imprevistos d'ultima hora. A partir d'aquell moment començava l'aventura red en terres alemanyes.

Un cop els dorsals en mà ja podíem començar a fer una mica de turisme i gaudir, ni que fos per unes hores, de la ciutat de Munich. Tot el grup excepte l'Albert que arribava mes tard en un altra vol va anar cap al centre neuralgic de la cuitat: Marienplatz. Com podeu comprovar per les imatges adjuntes la bona harmonía va ser la tònica general tot al voltant d'una bona taula amb "codillo" i weiss bier. No tot es córrer!

El dissabte 13, el mister va ordenar fer un rodatge suau pel voltant de l'hotel. Tots a complir menys Raúl que arrossegava unes petites molèsties. Es tractava d'estirar les cames i activar-nos desprès d'un dia llarg de viatge. Desprès una altra volta pel centre de Munich per retrobar-nos amb l'Albert, la seva dona, i tornar a a fer pinya plegats al voltant d'una bona taula. Desprès, descans a l'hotel, reunió tècnica per explicar la logística per diumenge, a sopar pasta i a descansar. La cursa de l'endemà ens esperava.

Diumenge, dia de cursa:

Tots vam llevar-nos d'hora per esmorzar. La cita era a les 7am al restaurant de l'hotel. Agafar forces, i direcció a la sortida. Sete va quedar-se descansant una mica més ja que la mitja marató sortia a les 13:30 des del km 20 de la marató.

El dia es presentava assoleiat i amb força calor. La hidratacío seria peça clau. El mister, la Cristina (parella d'en Pedro Teixeira) i la Veronika (parella de l'Albert) van jugar un paper clau donant ànims i estant en diferents punts de la cursa facilitant-nos el què ens fes falta. Gràcies!

Els resultats

• Marató

Tota la feina feta durant els mesos previs a una marató es poca, ja ho sabem tots. Aquesta cursa s'ha de preparar a consciencia si es vol fer bé. Els Reds van fer bona feina i els resultats obtinguts en son la prova:

Raúl del Pozo va classificar-se entre els Top 50 (41è) i 7è de la categoria M40. El seu temps: 2h49:29 fent MMP

Loreno Monjo va classificar-se 134è de la general i 30è de la categoria M40. El seu temps 03h01:18

Joaquim Moreira i Pedro Correia van arribar junts amb un temps de 03h14:01 ocupant respectivament el lloc 292è i 293è de la general i el 45è en M45 per Quim i el 54è en M40 per Pedro

Pedro Teixeira va classificar-se en el lloc 680è general i 116è en M40 amb un temps de 03h30:18

Diego Martinez va arribar en el lloc 709è amb un temps de 03h30:18 i ocupant el 4art lloc en la categoria M60

Leopold López va arribar en el lloc 855è amb un temps de 03h35:42 i ocupant el 81è lloc en categoria M50. Millor marca personal també per ell en la seva segona marató millorant força el registre aconseguit l'any passat a València.

Albert Pons va classificar-se en el lloc 1570è amb un temps de 03h52:41 i ocupant el lloc 235è de la categoria M40. Un altra MMP!

Serafí Rodríguez que disputava la seva primera marató d'asfalt, va classificar-se en el lloc 1757è amb un temps de 03h56:18 i ocupant el lloc 241è de la categoria M45

• Mitja Marató
Josep Suàrez debutava en una mitja marató d'asfalt i va classificar-se en el lloc 2550è amb un temps de 01h59:19 i ocupant el lloc 197è de la categoria M50

Un cop acabades les curses, cap a l'hotel, dutxa ràpida i camí de l'aeroport. El vol sortía direcció Barcelona a les 19:10 en teoría però això ja es una altra història...