diumenge, 28 d’octubre del 2018

III Marató de Boumort

Ahir es va disputar l'ultima prova puntuable pel Cadí Circuit Fer de curses de muntanya: la III Marató de Boumort: https://maratoboumort.blogspot.com/p/material-obligatori.html?m=1

Els Reds vam ser-hi presents en les dos distancies de la prova: Jaume Ribera i Maria Garcia van participar en la mitja marató (23km i 1230mts de D+) mentre que Maria Grau, David Piñol i Josep Suàrez van fer-ho en la marató (45km i 2120mts D+)

A la dificultat pròpia de la prova, ahir es va sumar una climatologia força adversa durant tot el dia. La pluja, el fang i el fred van ser la nota predominant.

Mitja Marató:

Jaume va ocupar el 30è lloc absolut amb un temps de 2h57 i Maria va classificar-se 46èna amb un temps de 3h31

Marató:

Maria Grau i David Piñol  van acabar la cursa amb el mateix temps: 6h56 ocupant el 28 (5èna dona) i 29è lloc absolut respectivament.

Josep Suarez va haver de retirar-se desprès del km 30 a causa de molèsties al genoll. Molts ànims Sete! La propera més i millor!