diumenge, 29 de juliol del 2018

Skyrace Comapedrosa 2018





Avui, Diumenge 29 de juliol 2018, hem pogut gaudir d'un espectacle de nivell mundial al nostre país: la Skyrace Comapedrosa, que, un any més, ha format part del circuit Skyrunner® World Series, amb l'afegit de comptar com a Bonus Race. Per aquest motiu, el cartell d'aquesta edició 2018 ha estat de luxe, destacant la gran figura mundial del Trail Running, Kilian Jornet, al final guanyador de la prova andorrana. 

Els nostres REDS, Sònia Carrillo, Xavier Sentis, Carlos Fernàndez i Pedro Correia han pres la sortida en les dos distàncies de la cursa. Sònia i Xavi han participat en la Skyrace Arinsal de 15k i 1415 D+  mentre que Carlos i Pedro han participat en la prova reina de 21k: la Skyrace Comapedrosa  que, a part dels 21k de distància tenia 2300 D+. Cal destacar que el nostre atleta Carlos Fernàndez ha participat en aquesta cursa enquadrat en l'equip nacional de curses de muntanya convidat per la FAM com també han pogut fer els atletes David Méndez, Júlio Rodriguez i Imma Parrilla en categoria femenina. 


  • Sònia Carrillo ha completat la cursa de 15k en 3h:05:05 acabant en la 12èna plaça Sènior Femenina, 16èna scratch i primera andorrana




Xavier Sentis ha pogut completar el recorregut en 2h:37:12 què li han permès ocupar la 19èna plaça sènior i la 35èna scratch


Carlos Fernàndez ha completat el recorregut llarg en 3h:25:58 què li ha permès ocupar el 67è lloc sènior masculí i 72è scratch. Molt bon resultat de cara al futur i què, de ben segur li donarà molts ànims per continuar en l'equip de la FAM.


Pedro Correia ha completat el traçat en 4h:13:07 ocupant el 151è lloc sènior masculí i el 169è scratch



Moltíssimes felicitats a tots!. Sou molt grans! #GoReds #AAA #AAAMuntanya #GoReds #RedRunners


Adjuntem un recull fotogràfic dels companys Jesús Rondàn, Maria Grau, Isa Vallejo, Sergi Valls, Lluís Sanvicente i Fernanda Barbosa que han pujat a animar als companys del club.