diumenge, 8 de juliol del 2018

Andorra Ultra Trail 2018

Resultat d'imatges de ANDORRA ULTRA TRAIL

Un any més, i van deu, s'ha celebrat l'Andorra Ultra Trail Vallnord i com no podia ser d'una altra manera els Reds ha estat presents en les diferents distàncies. Desprès de molts mesos d'entrenaments i curses preparatòries arribava el gran repte de la temporada per molts de nosaltres. Enguany els participants, per ordre de llargada de la cursa han estat:

• Ronda del Cims: Lluís Sanvicente
  • Celestrail: Sergi Valls, David Piñol i Sònia Carrillo
  • Marató: Fernanda Alves, Carlos Fernandez, Xavi Prió, Pedro Correia, Eva del Olmo, Maria Grau i Serafí Rodriguez
  • Solidaritrail: Neus Aubí, Carlos Fernandez i Fernanda Alves
Luís Sanvicente començava la seva aventura en la Ronda el divendres 6 a les 7 del matí. Lluís va començar molt bé la cursa i va anar tota l'estona en les primeres posicions fins que les rampes el van fer abandonar al km 90 a Coma Bella. Fins llavors, com ell diu, estava fent una molt bona cursa amb cap i bones sensacions però així són les curses. Quan menys t'ho esperes arriba un moment en el que el cap diu una cosa però el físic un altra. Ara toca recuperar forces i mirar d'altres objectius.

Sergi Valls, David Piñol i Sònia Carrillo sortien a la mitjanit del dissabte 7. Tots tres van poder completar el recorregut de la Celestrail

David va ser el primer Red en creuar la linia d'arribada amb un excel·lent registre: 13h32, 23è lloc de la general i 15è de la seva categoria. Sergi va arribar amb un temps de 16h13 ocupant la 73èna plaça de la classificació general i la 24èna de la seva categoria. Sònia tenia una espineta clavada de l'edició de l'any anterior en la que no va poder acabar la cursa. Aquest any tot va anar molt millor i va poder culminar el seu repte arribant amb un temps de 20h19 ocupant el lloc 228 de la general i 6è de la seva categoria.

Dissabte a les 8 del matí es va donar el tret de sortida de la Marató on els AAA tenien la representació més nombrosa.

Carlos Fernandez va ser el més ràpid del Reds completant la cursa en 5h05 i ocupant la segona posició de la classificació general i primer de la seva categoria. Fernanda Alves va completar la cursa en 6h48 ocupant la 77èna posició general i la 5èna de la seva categoria. Serafí Rodriguez i Maria Grau van arribar a la meta amb un temps de 8h13 sent el 223è i 224èna de la general i el 72è i 17èna de la seva categoria respectivament. Xavi Prió i Pedro Correia estaven fent una bona cursa i anaven els dos en el grup capdavanter però el "Tio del Mazo", aquell que mai volem conèixer, va venir i va obligar-los a abandonar al Coll d'Ordino. De ben segur que tant Xavi com Pedro recuperaran ànims i forces per tornar a donar guerra com en ells es habitual.

Avui s'ha disputat la Solidaritrail, on han pres part els nostres atletes Neus Aubí, Fernanda Alves i Carlos Fernandez. Aquesta es l'única cursa de l'AUTV en la que no compta el crono si no la participació i la col·laboració en una causa solidaria. Cap d'ells no s'ho han volgut perdre!

Moltíssimes felicitats a tots! Recupereu forces i busqueu un altre repte pel futur.

A continuació veieu un recull fotogràfic d'imatges de la cursa fetes pel nostre Red veterà Jesús Rondan que feia de voluntari durant tot el cap de setmana. Espectaculars com sempre. Andorra en estat pur.