diumenge, 22 de juliol del 2018

35èna Travessa d'Encamp


Informació / Inscripcions


Avui diumenge 22 de juliol s'ha disputat la cursa de muntanya més antiga del Principat: la Travessa d'Encamp, que aquest any celebrava la seva 35èna edició. La prova, puntuable per la Copa d'Andorra de curses de muntanya, ha comptat amb una participació destacada dels nostres atletes. En categoria femenina han participat les #REDS Fernanda Barbosa i Isabel Vallejo. Pel que fa a la categoria masculina han pres part: Carlos Fernàndez, Albert Pàmies, Josep Suàrez i Sergi Valls. Tot i que el recorregut s'ha hagut de modificar a causa de la meteorología, la cursa no ha perdut el seu encant ni la seva duresa.



Recorregut
Altimetria





  • Categoria masculina:
Carlos ha demostrat,  un cop més, estar en un gran estat de forma aquesta temporada acabant en una molt meritòria 6èna posició absoluta donat el nivell dels participants a la prova, amb Oscar Casal (atleta de la FAM i actual líder de la Skyrunning World Cup) al capdavant. El seu temps, 2:11:03 L'Albert ha estat el següent Red (18è absolut i 7è veterà) en creuar la meta amb un temps de 3:11:46 seguit d'en Josep pocs minuts desprès (20è absolut i primer Master), marcant un crono de 3:14:16. Finalment Sergi amb un temps de 3:44:20 (24è absolut i 10è veterà) ha completat la participació masculina dels Reds.

Albert Pàmies

Carlos Fernàndez



Josep (Sete) Suàrez


  • Categoria femenina:
Fernanda Barbosa ha estat la primera Red aconseguint la segona posició absoluta i marcant un registre de 2:49:30. Isabel Vallejo, ha marcat un temps de 3:44:22 que li ha permès ocupar la 5èna posició absoluta.

Fernanda Barbosa

Sergi Valls i Isabel Vallejo

Moltes felicitats a tots i totes! #GoReds #RedRunners #AAA # AAAMuntanya

PD: Com sempre agraïr els ànims i les fotos de la nostra atleta i fan #1 del grup, Sonia Carrillo (#cabirolalaurediana) que ha estat recolzant a tots els valents i valentes que avui han pres part a la cursa. Moltes gràcies!