dimecres, 23 d’octubre del 2013

Mitja i 10km del Mediterrani. Castelldefels

Diumenge tres reds van anar a Castelldefels a fer la mitja i 10 km del Mediterrani, prova que antigament era la marató i que ara s'ha reconvertit en marató per parelles i les dues proves esmentades.
Més de 4000 atletes van prendre part en alguna de les proves. La cursa de 10 km va ser guanyada per l'atleta internacional espanyol Nacho Cáceres i la mitja marató per l'atleta marroquí Otmane Btaimi.

Per part dels reds, els germans Mariné, el Carles i l'Eduard, van participar a la prova de 10 km que van finalitzar amb un temps de 46' i 46'01 respectivament. Ells dos estan a principi de temporada i amb l'objectiu a l'horitzó de la marató de Paris al mes d'abril. El Carles un veterà en aquestes distàncies està ajudant al seu germà que s'està iniciant en el món del running amb molts bons temps!!! El crono d'aquest diumenge en dóna fe!!!
 El Carles mig tallat i l'Eduard Mariné (foto de millegada.com)

Moltes felicitats brothers!!!

A la mitja marató vam tenir com a representant el Jonathan Perelló. El Jonhi va fer un temps de 1h35'05'' i segueix oferint unes grans prestacions i una gran regularitat en les seves aparicions en la distància. Cal recordar que ell barreja les sortides de muntanya amb les competicions d'asfalt i que aquesta transició no sempre és fàcil.

 El Johni amb la samarreta vermella (foto de millegada.com)
Moltes felicitats Jonhi!!!