dimarts, 1 d’octubre del 2013

21 Amics de l'Atletisme participen als 5km i 10 km de les Valls d'Andorra

Els Amics de l’Atletisme d’Andorra han viscut un dels diumenges de més activitat de tota la temporada, amb una nodrida participació a la cursa de 10 km i 5 km de les Valls d’Andorra, sumant un total de 21 reds entre totes dues modalitats.

Concretament, van ser 6 amics de l’atletisme els que van completar el traçat de 5 km amb sortida i arribada a l’Estadi Comunal i caracteritzat per les constants pujades i baixades, un fet que se suma a l’altitud del Principat, que sempre fa més difícil obtenir els millors registres de la temporada.

Els resultats d’aquesta prova per part dels Amics de l’Atletisme d’Andorra van ser els següents:

- Paco Toscano: 19’07’’ (5è)
- Pedro Teixeira: 22’36’’ (17è)
- Núria Ramos: 22’56’’ (20a de la general i 2a en categoria femenina)
- Edgar Amaro: 22’53’’ (21è)
- Isabel Vallejo: 25’54’’ (33a de la general i 5a en categoria femenina)
- Josep Romera: 25’56’’ (34è)

Destacar l’esforç d’aquests amics de l’atletisme tot i la segona posició en categoria femenina de la Núria Ramos. L’enhorabona!

Pel que fa a la prova dels 10 km, aquesta la van completar 16 reds sobre un total de 93 competidors a la cursa, que donava dues voltes al traçat. En aquesta categoria, el Pedro Correia va haver d'abandonar per problemes al seu bessó que el van obligar a pensar en Munich i poder-se recuperar correctament.

- Jordi Cinca: 44’14’’ (40è)
- Alba Valero: 46’34’’ (48a i 6a en categoria femenina)
- Carles Mariné: 46’59’’ (52è)
- Eduard Mariné: 47’00’’ (53è)
- Carles Esteve: 47’38’’ (57è)
- Elisabet Missé: 48’28’’ (60a i 7a en categoria femenina)
- Cesar Amigó: 48’28’’ (61è)
- Albert Pons: 52’13’’ (72è)
- Estefania Molné: 1h 00’’11’’ (88a i 17a de la categoria femenina)

Jordi Missé i Fran Montero

I ara fem una secció específica pels mereixedors del podi!!! Són Eli Missé en categoria sènior femení, Albert Pons en veterans masculí i Alba Valero en categoria junior femení! Enhorabona!!!