divendres, 11 d’octubre del 2013

Expedició red a la marató de MUnich


 Avui divendres una bona colla de reds han fet les seves bosses i carregats d'il·lusions i somnis han marxat destinació Munich. Amb una primera parada a l'aeroport de Barcelona embarcaran a l'avió destinació al centre d'europa. Allà els espera el seu repte de tardor.


 A Alemanya competiran als 10 km, la mitja marató i la marató de la ciutat bavaresa.
A la prova de 10 km tindrem ple de la nostra secció femenina, amb la Gemma Reig, la Judith Ros,  l' Elisabeth Segovia i la Cristina Vilanova.

A la mitja marató el ple serà masculí, ens representaran el Marc Pubill, el Pedro Correia, el Marc Rodriguez i el Jordi Missé.
I a la prova reina tindrem al nostre president Albert Pons i a l'Eli Missé ben acompanyats per les seves respectives "llebres" l'Edgar Amaro i el Cesar Amigó.





Amb l'expedició red també viatjarà un company/amic que lluitarà per estar al capdavant de la marató!!! Es tracta del Marcos Sanza que intentarà rebaixar la seva marca de 2h22'!!! Està en una gran forma i pot donar una gran sorpresa!!!

A tots/totes ells/elles els desitgem molta sort i molta força per aconseguir els seus reptes i complir amb els seus objectius de marca i que tots puguin tornar amb una medalla com aquestes!!!


MOLTA SORT A TOS/TOTES!!!!