dimecres, 2 de gener del 2013

Cursa dels Nassos 2012

Dilluns 31 els reds vam acomiadar l'any 2012 de la millor manera que sabem fer, corrent. Un bon nombre de companys es va desplaçar fins a Barcelona per córrer els clàssics 10 km amb el que l'atletisme català acomiada l'any.

La cursa que any rera any va augmentant la seva participació, va aconseguir aquest any la xifra de 9300 participants arribats, tot i que es van tancar les inscripcions en 11000 participants.
Entre els reds es destaquen les MMP de les nostres noies, l'Eli, la Marta i l'Alba.

 L'Eli que continua amb la seva progressió constant va rebaixar en un minut la seva marca personal, deixant-la en 42'12'', una altra queixalada al crono que l'apropa a la mítica marca dels 40'!!! La Marta per la seva part després de la seva lesió de la marató va tornar per la porta gran millorant la seva marca i deixant-la en 45'27'' i a puntet de ser sub45!!! L'Alba una de les "peques" del club tb s'ha instal·lat en els 45, ja que va rebaixar la seva marca de l'any passat en qüasi un minut i deixant-la en 45'44''- Chapeau!!!
Moltes felicitats a les tres!!!

Els nois no es van quedar enrera i el Pedro Correia va rebaixar el seu crono i va millorar la marca que un mes abans havia aconseguit a Valencia, deixant clar que ha començat molt fort aquesta temporada. El seu crono 41'55''!!!! Molt bé!!!

La resta de nois van aconseguir bons registres, destacant el Jordi Missé que es va quedar a 10'' de millorar marca però confirmant que el seu lloc es va apropant al sub38 i que la seva progressió ens els darrers mesos és molt bona, el seu temps 39'26''.

També ens agradaria destacat l'excel·lent actuació dels nostres satél·lits al FC Barcelona, el David i el Xavi que van millorar els seus registres personals. El David després d'haver millorat la seva marca en els 10 durant la Jean Bouin va tornar a rebaixar crono i va acreditar una fantàstica marca de 32'45''!!!!
El Xavi mereix comentari a part perquè després d'haver passat gairebé un any en blanc per culpa dels seus problemes d'esquena ha començat la temporada de forma espectacular!!! Fa un mes a Valencia pulveritzava la seva marca en mes d'un minut i aconseguia un 34'10'' i no content amb això dilluns li va donar una altra mossegada al crono i va marcar-se un 33'40'' que fa molt goig!!! Enhorabona company perquè el treball i la perseverància acaben donant fruits!!!

MOLTES FELICITATS A TOTS/TOTES!!!! I BON ANY 2013 PLE D'ÈXITS ESPORTIUS!!!!

Tots els resultats complets els podeu trobar al següent enllaç:

http://resultats.championchip.cat/resultat/cursa/any/2012/id/194

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina passada de marques! Enhorabona a tots!!

Xavi ha dit...

Hola REDS !!!!
Com sempre es d'agraïr el blog per saber de vosaltres i veure que no pareu. Felicitats a tots aquells que heu tancat l'any amb el premi d'obtenir els objectius marcats, i animar a aquells que no ho han pogut fer ja sigui perque no han sortit les coses com als que una lesió imprevista elsha fet parar.
Permeteu-me que agraeixi públicament a l'Alan la seva menció de mi en el blogg.
Gràcies company, gràcies AMIC.
Una abraçada REDS, ens troben fent quilòmetres...