dilluns, 28 de gener del 2013

Dia de rècords a Vilafranca pels Amics de l’Atletisme d’Andorra



Els Amics de l’Atletisme d’Andorra hem viscut aquest diumenge una de les curses més nodrides de l’any, amb una gran participació, pràcticament una vintena de corredors que van donar el màxim durant els 10 km d’aquesta cursa que, tot i presentar-se com a plana, presenta alguns desnivells que a més d’un li acceleren al màxim les pulsacions.


Destaca com a primer ‘Red’ en travessar la línia de meta l’Alan Manchado (32:56), arribant en una meritòria sisena posició de la classificació general. També és moment de recordar les Millors Marques Personals d’un bon grapat de corredors:

  • Nuno Miquel de Almeida, que va pulveritzar la marca baixant fins els 38:49
  • Francisco Montero, que va estrenar-se en cursa amb un impressionant 39:10
  •  Josep Missé, que va rebaixar la seva marca fins arribar als 39:15
  • Ronald Barragan, que confirma la seva recuperació física després de la lesió amb marca de 39:18
  • Pedro Correia, que ha passat d’iniciar-se en l’esport fa prop d’un any a tenir una marca a l’abast de poca gent com els 40:39
  • Jordi Cinca, que tot i les dificultats per trobar espais per entrenar ha aconseguit rebaixar la marca fins els 41:12 
  • Marta Gálvez, que va aturar el crono amb un número màgic que sempre recordarà de ben segur com és el '4' i que li va suposar el seu rècord: 44:44
  • Judith Ros, que després de dies d'entrenament va estrenar-se en cursa amb una marca personal a l'abast de pocs debutants com són els 53:22
  • Victor Dinis, que combina muntanya i asfalt amb un registre de 49:36 als 10 km. 


A la següent taula figuren els resultats dels inscrits amb el chip sota les sigles dels AAA:


Menció especial mereixen també el trio de corredores que ens van acompanyar a la cursa dels Amics i que van fer un gran paper: Mireia Molins (50:27), Vanessa Puente (54:18), Rebeca Moa (55:35).


La cursa 10 Km Vilafranca 2013 la va guanyar en categoria Masculina Mario Mazana (30:55), seguit per l’andorrà Marcos Sanza (31:11) al qual des dels AAA felicitem pel gran paper realitzat fruit de l’esforç constant de superació, mentre que en tercera posició va arribar Abderrazak Samaoui (32:02). En dones va guanyar Laura Garciarena (37:29), seguida per Sara Loehr (39:22), i per Neus Espinach (40:53)

A la foto de portada manca algun dels reds que es trobava en fase d'escalfament, a la pròxima ocasió intentarem fer una foto de grup el més completa possible. De nou gràcies al míster Edgar Amaro, que és el principal responsable dels progressos de tots!



2 comentaris:

Unknown ha dit...

Gracias por no olvidaros de las chicas, seguro que les ara ilusión. A ver si con el tiempo las apuntamos al Club.
La Mireia Molins ha hecho 4 de su categoria con un tiempo de 49:36 en su segundo 10km.
Victor

Mireia Molins ha dit...

Muchas gracias por lo escrito, me ha echo especial ilusión como a mis amigas. Todo un detalle. A la vuelta a Andorra, hay posibilidad que me apunte al club, es un buen club con buen ambiente y con muchas ganas de darle caña.