dimarts, 18 de desembre del 2012

Mitja i 10 km de Salou

Diumenge 16 de desembre 3 reds van desplaçar-se fins a la Costa Daurada per participar en els 10 km i la mitja marató de Salou. Aquesta mitja es caracteritza per un recorregut duret amb força desnivells que aquest any tenia l’afegit d’un molest vent.

El nostre representant a la mitja va ser el Serafí Vall, que va anar a rodar/entrenar en competició sense pressió de realitzar marca. Va finalitzar amb un temps de 1h 49’56’’ finalitzant en la posició 522. La cursa la va guanyar en Jaume Leiva amb un temps de 1h06’39’’

Als 10 km vam tenir dos representants, el Ramiro Iglesias i l’Antonio Canales. El Ramiro va realitzar la seva MMP amb un temps de 50’11’’ en la posició 205. Aquest company ja es troba dins de la seva preparació de cara a córrer la marató de Paris del proper mes d’abril, on debutarà en la distància. És un bon inici per encarar amb optimisme la preparació de la marató!!!

L’Antonio per la seva part va finalitzar els 10 km amb un temps de 55’47’’ finalitzant en la posició 301.