dilluns, 17 de desembre del 2012

Gran paper dels Amics de l'Atletisme d'Andorra al 34è Cros de Cambrils

Aquest diumenge 16 de desembre es va celebrar el XXXIV CROS DE CAMBRILS, un esdeveniment en què els Amics de l’Atletisme d’Andorra van estar representats per tres corredors com són l’Elisabet Missé, l’Edgar Amaro i el Mateu López, aconseguint uns molt bons resultats.

De fet, l’Elisabet Missé va aconseguir una victòria que per molta modèstia no podrà amagar ja que va resultar primera de la categoria Absolut Femení, amb un temps que va aturar en els 13 minuts 38 segons. Un excel·lent resultat que demostra el gran estat de forma d’aquesta ‘red’ amb tanta energia i empenta i que sens dubte mereix pel gran esforç que fa als entrenaments.

El sector masculí va estar representat per la parella que formaven l’Edgar i el Mateu, que van aturar el crono en els 19’37’’ i 19’38’’ respectivament, arribant junts a la línia de meta després d’una cursa en què van aconseguir la 4a i la 5a posició de la categoria Màster Masculí.

Els Amics de l’Atletisme d’Andorra donen l’enhorabona a tots tres! Felicitats campions!