dijous, 12 de juny del 2008

Els dimecres cursa

Primera participació dels nostres atletes als controls de pista dels dimecres, i molt bons resultats; en la prova del 5000 metres ja tenim al club un sub16 (correcaminos) i un sub17 (el presi).
A part d'aquests excel·lents resultats, en el club encara tenim una as a la manega (Alan), per a properes curses.
La secció femenina també promet emocions fortes pel proper dimecres en el 1500.
A part aquest proper diumenge tenim dos participants en el campionat de Catalunya de veterans, amb aspiracions si més no d'acabar!!!
A la propera Copa d'Europa, es molt probable que estiguem representats amb dos atletes, un de cada sexe, a més d'un membre a la delegació oficial, no esta mal per no ser encara oficialment un club, el proper any encara més.
Segons les meves informacions, sembla ser que ja tenim audiència amb els mitjans de comunicació del país (presi lucete).
Això comença a funcionar.

Apa Siau!!

6 comentaris:

correcaminos ha dit...

celebro la gran il·lusió del nostre assesor i de fet li agraeixo, ja que ahir ens va animar amb els seus missatges i posteriors felicitacions.
També vull felicitar novament al presi ja que ahir s'ho va haver de currar de valent, perque tot i la marca, vull informar-vos que es va tragar tota la cursa sense l'ajuda de ningú i que a l'hora de la sortida ja portava 16 hores en peu.

En referència a la copa d'Europa, no llencem campanes al vol, ja que la decissió final del director tècnic de la federació encara no està presa i segur que rebrà nombroses pressions d'alguns, que res tenen a veure amb la vessant esportiva.

De totes maneres, una cosa et vull dir, César: Ojalàaaaaaaaaaaaa no t'equivoquisssssssss!!!!!!!!!!!!!!!

AGUR!

Xavi ha dit...

En primer lloc em congratula que hagi algú més que s'ha animat a deixar empremta al blog, encara que em consta que hi ha d'altres que llegeixen les croniques i comentaris i no diuen res (ehhh EVA) jijiji.
En segon lloc, com no, felicitar al correcaminos. Vaig ésser testimoni directe per primera vegada que independenment del seu estat de forma, va competir amb el cap (cosa poc habitual en ell, jajajaja), tenint les coses clares des delcalentament i després de veure els rivals.
Per últim fer-vos "complices" dels meus 16´56", ja que tots teniu una part d'aquesta MARCA. L'Edgar, doncs evidement, per ser el "sabio d'hortleza" del club, al Cesar per aguantarme darrera seu en les interminables series, a la resta per aguantarme al vostre costat i inclós a la "burchetas" de la EVA amb els seus "dards enverinats", de bon rotllo eh tresorera, jajaja.
A tots plegats GRÀCIES.
Però això no queda aqui, he d'acabar la temporada amb 16'40", així que m'haureu d'aguntar un mica més.
Atentament
Xavi
PD: Us he dit alguna vegada que ni se os ocurra participar en la cursa dels Templers" Es un infierno, jajajaja.

Alan ha dit...

Moltes felicitats x les marques de 5000!!! i sobretot al David si es compleix el somni d'anar a una competició internacional!!!

correcaminos ha dit...

Gràcies Alan, des d'aquí t'animo a que vinguis al proper 5.000 i així culminar l'excel·lent temporada amb una bona marqueta en aquesta distància, que penso que seria interessant, per sortir per la porta gran.
A veure si ens veiem....
AGUR.

d'aquí i d'allà ha dit...

No només es pot correr els dimecres, els caps de setmana també es pot anar a fer curses.
Aquest cap de setmana hi ha hagut excelents resultats dels nostres atletes:
-La lenta del grup (Eva), ha quedat segona a la prova de 1 km de Barakaldo, amb un temps de 3'08'' la seva millor marca,serà els efectes del patxaran!!.
-Dos dels nostres avis han participat al campeonat de veterans de Catalunya; el correcaminos medalla d'or al 1500 i bitllet de vol cap a Eslovaquia, la Gemma medalla de plata al 1500 i segona millor marca.
No esta gens malament el cap de setmana, tres competicions, tres podis, qui dona més.

Apa Siau !!

correcaminos ha dit...

Vull donar la meva més sincera enhorabona a la Eva, tot i que crec que li anira millor el 5.000 (je,je,je) i també a la Gemma, que la vaig poder veure competir mentre jo escalfava i es va portar com una autèntica campiona.
Per cert, l'Edgar impressionant des de la barrera, animant i donant instruccions,controlant-nos en tot moment. Chapeau!!
Moltes gràcies a tots per tots els missatges i trucades de soport, quan un veu que no està sol li surten les coses millor. I sobretot gràcies a l'espia del club, que tant bé va efectuar la seva tasca diumenge (ell ja sap qui és).