dilluns, 9 de juny del 2008

DIUMENGE A LA BEACH / MADRID


Hola Camaradas (REDS).
Denoto una manca d'entusiasme i alegria al blog del AAA.
No passa res, aqui està el vostre PRESI per donar la cara ....

Aquest diumenge passat La Gemma, Cesar, Albert, "correcaminos" i un servidor van tenir la iluminació DIVINA de participar en els 10 Km de Salou. Crec parlar en nom de tots quan la podem resumir en una cursa una mica "sosa" a nivell participatiu i a nivell de públic . El circuit.. una mica pesat amb un zig-zag que se'ns va atravesar a tots.
Pel que fa als resultats; doncs, el correcacminos com va essent habitual, entre la él·lite (2on) el PRESI (7é) i el Cesar 12(é). Pel que fa a la Gemma i l'Albert, la Gemma va fer 4a femina i l'Albert va parar el crono en uns cómodes 38 minuts, ja ens va dir a la sortida que anava a "rodar",jejeje.

Seguidament l'Albert va excusar la seva presència i la resta de la delegació andorrana (després que el CORRECAMINOS pugés al podi a recollir el IMPRESSIONANT trofeu (que posteriorment va cedir de forma voluntària a la meva filla n'Ainhara) i el xec, del qual no va compartir res amb els altres atletes, ens van desplaçar a l'AMPOLLA, lloc on van tenir un dinar a base de carbohidrats i pastilles de diferents colors.
Cap a les 18h00 i desprès que un membre d'un comando armat amb una pistola d'aigua mullés a la població, van decidir de retornar al país dels Pirineus, no sense trobar bastant trànsit pel camí.

Pel que fa a l'EVA, si si la TRESORERA (la que està amb nosaltre però corre per un altre club, jijiji) va participar a Madrid (LLiga) amb el seu club, lloc on va quedar 3era, amb males sensacions però amb un bon regust de boca pel lloc obtingut i els punts acomulats pel seu equip, encara que finalment sembla ésser que no van poder pujar de categoria per un punt.
Ànims Eva!!!, Sempre et quedarà el AAA.

Y ... esto es todo amigos......
Records
Xavi

3 comentaris:

correcaminos ha dit...

Hola socis,
certament el presi te raó, a veure si entre tots podem donar una mica més d'activitat al bloq, ja que el sacrifici del vicepresident en crear-lo ha de servir per quelcom.
En referència al cap de setmana res a afegir, només discrepo amb el presi que jo diria que el dinar va ser més a base de proteïnes que no pas de carbohidrats.
AGUR

Alan ha dit...

Moltes Felicitats a tots pels resultats!!!
Ja falta menys per començar a omplir els locals (virtuals) del club amb la gran quantitat de trofeus que guanyarem!!!
Ara a continuar entrenant i veureu com el vermell encara ens dóna més forces!!!

Alan ha dit...

Bones,
he afagit una foto que he trobat de la sortida de Salou. Espero que us agradi!!!