diumenge, 13 d’octubre del 2019

OTSO 25K i Mitja Marató de Puigcerdà



OTSO 25K







Andorra es un país que ofereix una amplia varietat d'alternatives per organitzar competicions esportives. Així ho han cregut els creadors d'una cursa molt particular: la Otso 25k: https://www.topcrono.net/ca/esdeveniments/otso-25-km/# És potser una idea una mica esbojarrada però de ben segur anirà agafant arrels. La idea es molt "senzilla": es disputa en la seva totalitat sobre asfalt, en un traçat lineal de 25 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 1.350 metres. Es tracta de la cursa de major altura d’Europa d’aquestes característiques. Bàsicament: sortida des d'Encamp i cap amunt sense por per la carretera general fins la meta, situada al cap del port d'Envalira a 2407 metres d'altura. Un "passeig". Doncs aquest "passeig" l'ha volgut fer avui el veterà i incombustible Diego Martínez. El seu temps, espectacular donat la duresa de la prova: 2:36:27 acabant PRIMER en la categoria Master 55 i 11è de la classificació absoluta masculina. Bravo! Ha estat un esforç titànic que Diego ha superat amb nota! 


En aquesta primera edició han participat una vintena d'atletes.



 



Trobeu adjunt l'enllaç amb les classificacions finals de l'Otso 25K: https://www.topcrono.net/continguts/resultats/class_3bcreq58fayoc.pdf



22èna Mitja Marató de Puigcerdà







Els REDS Joan Repiso, Joan Berenguer, Jaume Ribera i el veterà Jesús Rondàn han participat avui a la 22èna Mitja Marató de Puigcerdà. Una mitja dura i exigent on els nostres atletes han demostrat un cop més la seva qualitat:

  • Joan Repiso: 1:33:21 24è absolut i 11è de la seva categoria
  • Jaume Ribera: 1:36:32 37è absolut i 18è de la seva categoria
  • Joan Berenguer: 1:42:48 62è absolut i 7è de la seva categoria
  • Jesús Rondán: 1:45:39 69è absolut i 2on de la seva categoria
Han pres part en la cursa uns 150 atletes.

Enllaç a les classificacions: 






 






Bravo a tots! 

#GoReds #AAA #RedRunners