diumenge, 6 d’octubre del 2019

Ekiden d'Albi 2019



Què els #Reds som gent de reptes ja ho sabeu. Per això, en aquest inici de temporada, quan el míster, Edgar Amaro, va proposar-nos d'anar a fer una de les maratons per relleus (modalitat coneguda com Ekiden) més populars de França, no ho vam dubtar ni un segon. La cursa (enllaç amb tota la info aquí: http://www.ekidendalbi.fr/), relativament a prop de casa, a Albi, i les referències, extraordinaries en quant a l'ambient i qualitat organitzativa. Per tant, que més volíem? Calien 6 corredors per equip: el primer per fer 5k, el segon 10k, el tercer 5k, el quart 10k i l'ultim 7,195k per acabar completant la distància oficial d'una marató d'asfalt. Finalment, vam aconseguir fer tres equips, dos per la categoria masculina i un per la femenina. En total, s'hi van inscriure més de 400 equips. Detallem els equips segons l'ordre dels relleus:


  • Equip A masculí: Ivan Da Costa, Carlos Fernandez, Cesar Ferreira, Raúl Del Pozo, Venceslao Barbosa i Pedro Correia.


  • Equip B masculí: Serafí Rodríguez, Carlos Pons, Edgar Amaro, Leopold López, Pedro Teixeira i Manel López


  • Equip femení: Mireia Molins, Anna Artal, Cristina Bres, Anna García, Marisol Fuentes i María Gracía.
Les previsions del mister eren fer 2h34' per l'equip A, 3h07' pel B i 3h13' pel femení. No li podiem fallar i no ho vam fer. Els tres varem acomplir amb escreix els objectius marcats. A continuació veureu els detalls dels resultats de cada equip:

  • Equip A: 2:37:26 - 8èna posició absoluta i 7èna en categoria masculina.





  • Equip B: 3:06:07 - 46èna posició absoluta i 5èna posició veterans masculins






  • I deixem el millor pel final.... Equip femení: 3:14:06 - 81ènes absolutes i, ATENCIÓ, CAMPIONES en categoría femenina. BRAVISSIMO noies! Sou unes catacracks totes, de la primera a l'ultima!





Els i sobretot les #REDS hem començat la temporada amb força i ganes de fer moltes i molt bones coses. 

Unes quantes fotos per il·lustrar com vam gaudir i l'alegria que vam tenir tots en veure el resultat de les noies.

#GoReds #RedRunners #AAA