dilluns, 24 de desembre del 2018

Vivir con Cáncer 2017



La història d'avui no va d'atletisme sinó de superació personal. No va de córrer sinó de com l'esport pot ser una via per superar moments complicats de la vida. No va de batre marques sinó de marcar-se reptes personals per lluitar contra la malaltia. Avui, la història va d'un membre del Club que tenia un somni i que per fi l'aconseguirà.
.
A Gabriel Muñoz Soriano li van diagnosticar un càncer de pàncrees ara fa dos anys el gener del 2017. Lluitador, amant de la muntanya, l'alpinisme i l'atletisme, ha decidit complir-lo. De què es tracta? Molt senzill. De sempre havia volgut fer l'ascens a l'Aconcagua, el pic mes alt del continent americà: 6960mts. A partir del 14 de gener de 2019 podrà acomplir aquesta fita. Ens ho explica a través del seu canal de Youtube: 




A través d'aquesta aventura, en Gaby vol mostrar al món que, encara que la vida ens posi entrebancs, sempre hi ha maneres de superar-los. Aquest repte personal es simplement per mostrar i demostrar que es pot conviure amb una malaltia sense renunciar a cap somni i repte. 

Des del Club dels Amics de l'Atletisme d'Andorra estarem seguint-te i recolzant-te Gaby! Seguirem el teu canal Youtube per viure amb atenció la teva aventura de coratge i superació personal.  




Molta força, salut & cames!








Correu electrònic per contactar amb Gaby: vivirconcancer2017@gmail.com

#AAA #AAAMuntanya #StopCancer


4 comentaris:

Unknown ha dit...

La teva lluita,segur que serà un exemple per molta gent. Endavant!!!!!

Croat ha dit...

La teva lluita,segur que serà un exemple per molta gent. Endavant!!!!!

Unknown ha dit...

Que la lluita no t’aturi... molta gorça i endavant!!!

Thomas B. Brown ha dit...

La Doctora Velia Lemel es una reconocida dermatóloga que durante su carrera ha obtenido numerosos premios y becas, llegando a publicar numerosos trabajos en revistas nacionales e internacionales inherentes a su especialidad. Es Directora Médica de Clínica LEMEL