diumenge, 16 de desembre del 2018

Cursa RACC 2018

Ja s


Avui, diumenge 16 de desembre, s'ha disputat una cursa molt especial: la cursa 10k del RACC. Especial, per què es disputa en les instal·lacions del Circuit de Montmeló, i especial per què cada inscrit en la cursa donava 1€ de col·laboració per la Marató de TV3 que també s'ha fet durant tot el dia d'avui.

Com no podia ser d'una altra manera, una delegació RED hi ha participat. Per ordre alfabètic: Pedro Correia, Raúl del Pozo, Jordi Novillo, Carlos Pons i Pedro Teixeira. Tots ells han tingut el suport incondicional del mister, Edgar Amaro i de Cristina Vilanova que ha fet el reportatge fotogràfic.

D'esquerra a dreta: Raul, Edgar, Pedro C, Jordi, Carlos i Pedro T

¿Els resultats? Doncs quasi bé immillorables! Tots 5 han fet molt bona cursa però cal destacar que Raúl, Jordi i Carlos han fet avui la seva millor marca personal en 10k. Anem a pams:
  • Raúl del Pozo, ha marcat un temps oficial de 34:51 classificant-se, atenció, setè absolut, deixant clara la seva progressió i mostrant un gran estat de forma desprès de la marató de Munic i de la cursa Jean Bouin.
  • Pedro Correia, ha marcat un temps oficial de 38:29 classificant-se en 41èna posició absoluta
  • Pedro Teixeira, ha marcat un temps oficial de 39:19 classificant-se en 55è lloc absolut
  • Jordi Novillo ha marcat un temps oficial de 41:50 classificant-se en 106è lloc absolut.


  • Carlos Pons ha marcat un temps oficial de 44:36 classificant-se en 196è lloc absolut.


Moltissimes felicitats a tots!!! 

#AAA #GoReds #RedRunners