dilluns, 4 de juny del 2018

VIIIèna Cursa de la Dona

Diumenge 4 de juny va disputar-se la 8èna edició de la cursa de la dona. Tot i haver modificat el traçat, deixant-lo en una distancia de 2,7km, degut a les obres de remodelació de les avingudes Carlemany i Meritxell, unes 600 dones van voler córrer aquesta cursa solidaria en favor de la lluita contra el càncer de mama.

Les nostres Red Runners presents van ser: Neus Aubí, Cristina Bres, Marisol Fuentes, Èlia Orts, Maria García, Anna García i Elena Jabalera

En aquesta ocasió el crono era el de menys però tots sabem que quan un corredor o corredora es posa un dorsal es transforma...

Maria García va ser la nostra representant més ràpida arribant en 4ª posició absoluta aturant el temps en 10'45" el que la va permetre ser tercera classificada en la categoria 30-39 anys.

Marisol Fuentes va arribar en 12ª posició absoluta amb un temps de 13'16" ocupant el segon lloc de la categoria 40-49 anys

Cristina Bres va ocupar la 24ª posició amb un temps de 14'07"

Neus Aubí va ocupar la 43ª posició amb un temps de 15'17"

Èlia Orts va ocupar la 111ª posició amb un temps de 18'51"

Elena Jabalera va ocupar la 183ª posició amb un temps de 21'44"

Anna García que corria amb la seva filla va ocupar el lloc 378 amb un temps de 33'29"

Com dèiem, el de menys en aquesta cursa era el crono. Del que es tractava, com així va ser, era de passar una bona estona solidaria i col·laborar amb la lluita contra la xacra del càncer de mama que encara avui afecta a tantes dones. Totes "corrien per guanyar".