diumenge, 3 de juny del 2018

Lluís Sanvicente TOP 30 a l'Ultra Sky Maraton Madeira

El nostre atleta Red, Lluís Sanvicente ("Sanvi") tenia una fita marcada a foc en aquest inici de temporada. Ni més ni menys que la prova puntuable pel Campionat del món de curses de muntanya que s'ha celebrat aquest cap de setmana a l'illa de Madeira (Portugal). Li esperaven 55km i 4121mts de desnivell acumulat. La imatge adjunta i el link descriptiu de la prova parlen  per ells sols.

En "Sanvi" va anar gestionant-se durant tota la cursa i va finalitzar en una molt meritòria 29ª plaça complint amb els objectius marcats en aquest retorn a l'equip nacional. Segons en Lluís, era una cursa molt tècnica en la que fins i tot van haver de creuar un riu amb força cabal (fins a la cintura) durant un trajecte d'uns 500 metres. Jutgeu vosaltres mateixos mirant el vídeo:

Lluís va anar tota la cursa entre els 40 primers gestionant l'esforç per finalment acabar donant-ho tot en als darrers 20km on va recuperar posicions per acabar en la 29ª plaça amb un temps final de 6h55'15". El seu resum de la cursa deixa molt clar l'enorme satisfacció d'en Lluís: “he anat a fer la meva cursa, ja que jo no sóc de fer sortides explosives. Al cim del pic Ruivo anava entre els 40 primers. On he avançat moltes posicions ha estat a la baixada següent, de 20 quilòmetres, on he avançat unes 15 persones (homes i dones), i d'altres a a la darrera pujada. La cursa és molt tècnica: hem passat 500m per dins el riu, amb aigua fins a la cintura, amb pedres que relliscaven. També hem trobat trams aeris, amb escales, el terra moll, però la temperatura ha estat perfecta per córrer“