dijous, 17 d’abril del 2014

CURSA BOMBERS 2014


Diumenge una marea blanca de més de 22000 corredors va còrrer un dels millors 10km de la ciutat de Barcelona. Dins de la marea blanca es van "camuflar" nou reds que van gaudir i patir amb la cursa, la calor i la forta humitat que van ser presents durant tota la matinal del darrer cap de setmana.

Encapçalant la nostra delegació i establint uns registres excepcionals van estar els germans Missé, el Josep Maria i el Jordi que van pulveritzar les seves marques establint uns nous grans registres en els seus currículums esportius.

El Josep Maria va arribar en la posició 203 amb una MMP de 36'36'', fent una cursa molt regular i el que és més important en un 10km, fent el segon 5000  més ràpid que el primer!!! Chapeau!!! Moltes felicitats!!!
El Jordi per la seva part va finalitzar en la posició 421 amb una nova MMP de 38'20'' i seguint l'exemple del seu germà gran va fer un segon 5000 excepcional rebaixant 30'' respecte al primer!! Moltes felicitats Jordi!!!


Però els germans Missé no es van quedar sols fent bons registres i darrera del Jordi va entrar una de les nostres parelles d'entrenaments més regulars i fiables, el Pedro Correia i el Carlos Rodrigues que van còrrer junts i van finalitzar amb uns registres de 41'42'' i 41'49'' respectivament. Un duo veterà de molta qualitat!!!
Després dels nois van arribar la secció femenina del club, un altre cop molt ben representada i amb bons reusltats!!!

La Isabel Vallejo va tenir una llebre de luxe amb l'Edgar que la va acompanyar durant tota la cursa i tot i no fer MMP va fer una molt bona cursa i van marcar tots dos un temps de 49'33'', que no està gens malament!!!
A continuació la Judit Ros va finalitzar amb un temps de 52'46'', seguida per la Vanesa Lorenzo amb 1h05'17'' i la Susana Canes amb 1h05'52'' que van tancar la participació dels companys del club a Barcelona.

Moltes felicitats a tots/totes!!!