dimarts, 15 d’abril del 2014

1a CURSA DREAM RUNNERS - LA SEU D'URGELL

Fins a la Seu d'Urgell va arribar el circuit de curses solidàries de Dream Runners. Aquest circuit aplega proves de 10 km per tota la geografia catalana i el seu objectiu és col·laborar i recaptar diners per a projectes al "3r Món".
En el cas de La Seu d'Urgell, els més de 1.200 euros recaptats es destinaran en un 70% a un centre de salut materno-infantil a Etiòpia i, en el 30% restant, al projecte local Aliments per la Solidaritat.
Les curses de la Seu van aplegar més de 350 participants en totes les categories, sent 69 corredors els que van competir en la categoria absoluta (10km), per un circuit mixt de terra i asfalt, encara que amb domini de terra perquè s'havia de fer el tomb al circuit d'Alàs.
En categoria senior/veterana el nostre club va estar molt ben representat per 6 companys que es van endur uns espectaculars resultats!!!
La Mireia Fontanillas va dominar amb comoditat la prova i va aconseguir una impressionant victòria en categoria femenina, amb més d'un minut sobre la segona i una vuitena plaça en la general absoluta!!! El seu temps va ser de 40'39''. Moltes felicitats Mireia!!!
 La Mireia de verd a la dreta
 Per la seva part el Nuno Almeida també va pujar al podi perquè va aconseguir una brillantíssima segona posició!!! El seu temps va ser de 36'29'', a poc més d'un minut del guanyador Joan Cucurell del Triatló Puigcerdà. Moltes felicitats Nuno!!!

El Nuno de blau a l'esquerra
La resta de companys també van aconseguir bons resultats, els germans Queiros van aconseguir finalitzar en el TOP20 marcant la 19a, Marlon, i 20a posició, Bruno, respectivament. Poc després d'ell va atravessar la línia de meta el Joan Vilaplana en la 23a posició i el Carles Esteve en la 36a.