dimarts, 28 de gener del 2014

Campionat d'Andorra de Pista Coberta.Celia Lara doble medallista de bronze

El passat diumenge es va celebrar a la localitat francesa de Bompas el Campionat d'Andorra de Pista Coberta. És la primera vegada que uns campionats nacionals es fan fora de les nostres fronteres però es va prioritzar la qualitat del campionat i poder-lo fer com toca o sigui en pista coberta que no haver-lo de fer en ple hivern, a l'estadi Comunal i en condicions metereològiques adverses.
Malauradament a Andorra no tenim aquestes instal·lacions i els atletes es van haver de desplaçar fins aquesta localitat a les afores de Perpinyà per poder competir amb garanties.
Entre els atletes andorrans que es van desplaçar els reds vam comptar amb l'atleta més ràpida del club, la Celia Lara, que tot i no portar gaire temps en l'atletisme està començant a destacar en les proves de velocitat.
En aquest campionat la Celia va aconseguir dues medalles de BRONZE!!! darrera les dues figures de la velocitat andorrana, Fanny Sebastian i l'atleta olímpica Cristina Llovera.
Als 60m llisos la Celia va aconseguir la tercera posició en les semifinals amb un registre de 8''57 que li suposava la seva MMP però no contenta amb aquest resultat a la final tornava a fer el tercer millor registre i tornava a fer MMP amb 8'56''. Brutal!!! En aquesta final Fanny Sebastian va aconseguir el record d'Andorra amb un registre de 7''78!!!

La Celia Lara al carrer 3 en la sortida de la final de 60m llisos

Però la jornada encara no estava competa, la Celia va tornar a competir als 200m llisos i va tornar a fer MMP amb 29''97 i novament va ser la tercera a la final!!!
Dues medalles de bronze per a la nostra atleta que ens fa ser molt optimistes per a propers campionats!!!
La Celia va estar acompanyada pel nostre PROFE, vital pels nostres èxits!!!
Moltes felicitats Celia!!!