dijous, 14 de novembre del 2013

Behobia - San Sebastian 2013

Una nova edició, ja en són 49, de la mítica Behobia- Sant Sebastian es va celebrar diumenge passat.
Els reds hi vam ser presents en una edició que va estar marcada per la presència d’un fort vent i lleugera pluja i per la tràgica mort d’una atleta navarresa de trenta anys que va morir al pont del Kursaal de Sant Sebastià quan estava a prop de l’arribada.
Fins a 4 reds es van desplaçar al País Vasc per afrontar aquesta bonica, màgica però dura cursa d’una mica menys de 20 km.
La cursa va ser guanyada pel corredor internacional espanyol de marató Pedro Nimo, seguit del corredor català Marc Roig i del veterà atleta Chema Martínez. La participació aquest any va superar els 23000 corredors!!!

Aquest any l’expedició red la va capitanejar el nostre home de la Behobia per excel·lència, l’Andrés Herrera, que va tornar a fer-la (i ja en van...) i també es van animar el Baltasar Barberan, l’Eduard Mariné i el Joan Repiso.
El Repi la va fer una setmana després de fer la marató de Porto!!! Quin mèrit!!! Tot i això va ser el primer dels reds en creuar la línia d’arribada amb un gran temps de 1h26’57’’. Molt a prop d’ell va entrar el Batasar que finalitzava la prova en un temps per sota de la 1h30, concretament 1h29’46’’.
Per la seva part l’Eduard debutava en la prova i finalitzava la Behobia amb un temps de 1h 36’56’’ i just darrera seu l’especialista Andrés acabava amb un temps de 1h37’29’’.