dimecres, 20 de novembre del 2013

10 km de Valencia 2013

Conjuntament amb la marató de la ciutat valenciana es va celebrar una prova de 10 km. Un grup de reds que volia fer pinya amb els maratonians es va apuntar al viatge i al mateix temps van córrer en un dels circuits més ràpids de l'estat espanyol. En total van ser 5 companys i una companya els que van participar en aquesta prova.
 Els nostres cinc companys dels 10 km
De la nostra representació red va destacar el company Pedro Correia que amb un temps de 39'23'' va aconseguir rebaixar el seu millor registre i establir un nou record personal. Que gran Pedro!!!
Darrera del Pedro, demostrant que ja està del tot recuperat de la seva llarga i "punyetera" lesió, va arribar el profe!!! L'Edgar va estar a prop de baixar també de 40' i va parar el crono en uns formidables 40'37''. Poc a poc però sense pausa l'Edgar torna a donar guerra!!!
El nostre home duatló (ciclista i runner), Pedro Teixeira va tornar a l'asfalt per la porta gran i amb uns magnífics 41'39'' ens demostra que no li calen gaires entrenaments per posar-se a to ràpidament!!!
A continuació van arribar dos reds que darrerament no competien gaire però que també tornen a l'asfalt amb molta força i amb gran forma!!! Es tracta del Paulo Simoes i de l'Angel Martin, que van arribar amb uns temps de 44'24'' i 47'37'' respectivament. Molt bona feina nois!!!
La nostra representant femenina, la Cristina Vilanova, va finalitzar amb un temps de 1h03'04'' i com es pot veure a la foto va arribar molt comoda i amb un somriure als llavis, ben escortada pel nostre duatleta Pedro. Moltes felicitats Cristina!!!

La Cristina Vilanova i el Pedro Teixeira entrant a meta
També ens agradaria destacar la bona sintonia i agermanament amb el nostre club germà de Mafra (Portugal) d'on és originari l'Edgar. Al club portugués, el Profe entrena un grup nombrós d'atletes que també es van deplaçar fins a Valencia per participar en la marató i els 10 km. Ens comenten que va ser un gran cap de setmana!!!