dilluns, 7 de maig del 2012

Marató, mitja i 10 km Martin Fiz a Vitoria

Dissabte i diumenge els reds ens vam anar de viatge al País Vasc, a Vitoria.
Volíem descobrir unes de les curses més recomandes dins de l’ambient runner vasc i també una bonica ciutat.

L’excusa del viatge per a tots era perfecta, el Cesar havia de fer la marató i treure’s l’espina de no haver pogut córrer la marató d’Amsterdam per lesió.
Així que una colla de 12 reds acompanyats per les familys ens vam anar a donar suport al Cesar i a fer el que més ens agrada... turisme i menjar pintxos!!!! No, no!!! Volíem dir CÓRRER!!!!


Diumenge al matí a Vitoria es podia triar la distància, el més valent, el Cesar afrontava la marató, la parella Julio-Lorena més l’Albert i l’Alan feien la mitja i el Paulo, l’Eli, el Jordi, el Pepe, La Gemma i la parella Toni-Encarna els 10 km’s. 
Punt i a part mereix el professor va participar en les tres curses!!! Fent de llebre, donant avituallaments, ànims, crits, etc. Incombustible i incansable!!! Una bendicció per a tots els reds!!!

A la marató vam poder viure la principal alegria del cap de setmana, la gran confirmació maratoniana del Cesar Amigó!!! No solament va aconseguir ser sub3h sinó que va petar tots els cronos imaginats!!!


El Cesar va donar ahir una lliço de constància, superació, esforç i patiment. Va ser molt regular durant tota la cursa (1h25 la primera mitja i 1h 27’ la segona aproximadament) i va parar el crono en unes excepcionals 2h52’18’’ baixant més de 9’ la seva anterior marca. Va finalitzar 16è de la general!!!


Cal remarcar i molt la marca perquè el circuit no era del tot pla com a les grans maratons sinó que tenia algunes pujades “punyeteres” que es trobaven repartides al llarg del circuit. També remarcar que la participació, uns 500 atletes, no ajudava a rodar en grup. De fet, el Cesar va rodar la major part de la cursa en solitari, exceptuant els 9 primers quilòmetres.


Ens agradaria destacar que l’alegria del Cesar s’ha de compartir amb el profe, l’Edgar, que el va convencer a creure cegament en les seves possibilitats de batre la seva marca, baixar de les mítiques 3h i afrontar amb garanties la marató i amb la Gemma, la seva dona, que l’ha aguantat durant tota la preparació!!!


Tots els reds desplaçats a Vitoria ens vam emocionar amb la seva arribada triomfant!!! Moltes llàgrimes d'alegria van caure ahir als carrers de la capital d'Araba!!!

MOLTES FELICITATS COMPANY!!! T’HO MEREIXES!!!

Als 10 km els reds vam tornar amb 3 MMP, un bonic premi!!!


La més destacada ha estat la del Jordi Missé que va baixar 2’ la seva marca de fa 2 setmanes a Bombers!!! Establint-la en 39’18’’!!!Quina màquina!!! Va sortir a arriscar i seguint al nostre maratonià Cesar va anar fent via amb ell fins al km 9 on ja en solitari es va buidar a fons i va pulveritzar el seu registre!!!


Una mica abans que ell havia entrat a meta el Paulo, que sense aixecar la veu i poc a poc ja està tocant el sub37’, ahir va baixar el seu crono fins als 38’02’’. Una passada!!!


La tercera MMP va ser per a la nostra fisio preferida, l’Eli Missé, que afrontava el seu primer 10 en solitari sense llebres i se’n va sortir amb molt bona nota, va aconseguir rebaixar el seu crono fins als 43’09’’ confirmant que no li cal córrer amb llebres!!!
La resta de reds van fer molts bons cronos, el Pepe va arribar darrera del Jordi amb 39’41’’, el Toni amb uns 47’31’’ i l’Encarna amb 52’59’’.


Moltes Felicitats a tots!!!


En la mitja els resultats van ser bons però sense cap marca personal, l’Alan va fer 1h13’55’’, el Julio 1h41’44’’, l’Albert 1h45’38’’ i la Lorena 1h53’21’’. Igual que a la marató cal destacar que no es tractava d'un circuit completament pla.


Moltes Felicitats a tots!!!
Agraïm el reportatge fotogràfic que hem extret de la web http://www.42195.es/ Moltes gràcies!!!
Recordeu que a la galeria FOTOGRAFIES DE LES CURSES de la dreta podeu veure les fotos que fan les nostres familys de les curses.

2 comentaris:

REPI ha dit...

FELICITATS A TOTS DE PART DEL REPI!!!!

QUINES MÀQUINES DE CÒRRER.

REPI ha dit...

FELICITATS A TOTS DE PART DEL REPI!!!!

QUINES MÀQUINES DE CÒRRER