dijous, 24 de maig del 2012

3a Cursa popular de l'Illa Carlemeny

Diumenge 20 de maig es va celebrar la tercera edició de la Cursa popular de l’Illa Carlemany dins del dia de l’esport per a tothom. Els reds vam pendre part en la cursa més popular al país en aquest darrers anys, ja molt per davant de la Sant Silvestre de St. Julià. Al voltant de 1700 corredors van pendre part en les curses de 2 i 5 km, valorant per damunt de tot la gran quantitat de participació a nivell infantil.

Les classificacions de les dues curses les podeu trobar a la següent adreça :

Dels resultats destacar que les noies del club van tenir una actuació força destacada amb la cinquena plaça per a l’Alba Valero i la setena plaça per a l’Eli Missé.

Tb ens agradaria destacar la reaparició dp d’una llarga lesió de la Núria Ramos que ha començat a recuperar sensacions de competició i q en poc temps tornarà a donar guerra!!!
En nois destaquem l’excel•lent quarta posició del nostre satèl•lit al Barça, David Francome.

Moltes felicitats a tots !!!

Per il·lustrar aquesta entrada, hem agafat dues fotos de la cursa de dos dels nostres atletes, del facebook del senyor Isidre Bafino pq donen un punt de vista nou i espectacular a una cursa!!! Els dos companys que han estat fotografiats són l’Eli Missé i el Xavi Muñoz.

Li volem donar les gràcies al fotògraf per aquest nou punt de vista d’una cursa. Chapeau!!!