dimarts, 13 de març del 2012

Mitja marató i 10 km de Cambrils


Diumenge els reds vam tornar a viatjar massivament cap a Catalunya, aquest cop cap a una de les platges d’Andorra, Cambrils.
A Cambrils i per tercer any consecutiu els reds vam ser presents, tant en la prova de mitja marató com en la prova de 10 km.

A la mitja vam tenir 3 representants i una vintena als 10 km. La prova la van finalitzar 800 atletes als 10 km i més de 900 a la mitja.
El guanyador dels 10 km va ser Jaume Leiva i el guanyador de la mitja Mohamed Benhmbarka.

Els resultats individuals ens van deixar una nova MMP en mitja marató per al Joan Repiso!!! Moltes felicitats Joan!!! Un dels nostres millors ambaixadors fora de les nostre fronteres.
També ens agradaria destacar als 10 km per damunt de tots a la Gemma Reig que després d’una temporada aturada per les lesions ha tornat a la competició amb un gran nivell i demostrant que està totalment recuperada, va signar un extraordinari 3r lloc en la categoria F40!!! Moltes felicitats Gemma!!!

Altres grans resultats dels reds als 10 km han estat: la 4a plaça del Professor Edgar a la categoria M50 i la mateixa classificació, 4t en M60, per al nostre presi, l’Albert Pons.


En noies destaquem la 7a plaça absoluta femenina per a l’Elisabeth Missé que va tornar a recuperar les bones sensacions que l’estan acompanyant en aquesta temporada de retorn a les competicions.

Els resultats col•lectius als 10 km també van ser molt bons!!! L’equip masculí i l’equip femení van quedar segons en la classificació absoluta de clubs darrere del totpoderós Runnersworld Tarragona (que compten amb atletes professionals i d’èlit). Una gran feina dels nostres nois i noies!!!

Com que cada vegada som més els reds que competim (diumenge al voltant de 25 tot i baixes de darrera hora), us passem l’enllaç de les classificacions per no allargar gaire l’entrada.

Classificació de la mitja marató de Cambrils:

http://www.mitjadecambrils.com/documentacio/2012/mitja_gen_2012.pdf

Classificació dels 10 km de Cambrils:
http://www.mitjadecambrils.com/documentacio/2012/10k_gen_2012.pdf

Moltes felicitats a tots/totes!!!!

1 comentari:

d'aquí i d'allà ha dit...

Dins dels grans resultats obtinguts per tots, s'ha de fer menció especial a la nova millor marca que va conseguir el Jordi Misse, que va pulveritzar el seu anterior registre en més d'un minut, moltes felicitats!!!!