dimecres, 21 de març de 2012

Cros Internacional de les Valls d'AndorraAquest passat cap de setmana els reds vam viure una bonica matinal atlètica al país en la seva vessant del cros. La cursa estava organitzada pels nostres companys del CAVA que com sempre van estar impecables.Diumenge era una cursa especial per alguns dels nostres companys, com la Lorena, el Julio, la Patricia, la Silvia o la Judith que debutaven en una especialitat molt dura però molt recomanada per millorar en ruta pel seu treball específic de força.

 
En quan als resultats dels nostres atletes que van córrer pel prat de la borda Mateu podem dir que es van aconseguir força podis, tant per categories com al campionat d’Andorra.
Aquí trobareu tots els resultats complets:
http://cavandorra.files.wordpress.com/2012/01/resulcrosandorra180312.pdfVolem destacar que la duresa d’aquesta especialitat atlètica va tenir d’afegit altres elements de dificultat com el propi terreny de la cursa que estava força sec per la manca de pluges dels darrers dies, la pols que s’aixecava amb el pas dels atletes i també el vent que sempre hi es present i que aquest any bufava de sud afectant la zona de baixada.Recordeu que tenim penjades totes les fotos a l’enllaç de la columna dreta View My Gallery


Moltes felicitats a tots/totes !!!

1 comentari:

Xavi ha dit...

Felicitats a tots i benvinguts als nou arribats a la fàcil i entretinguda disciplina del cross.
Força i qilòmetres AMICS !!!