dimarts, 14 de febrer del 2012

Mitja marató de Gavà-Castelldefels

Diumenge 12 de febrer es va celebrar la XVII edició de la mitja marató de Gavà-Castelldefels. Prop de 2000 atletes van pendre part en la cursa i entre ells 4 dels nostres reds, l’Edgar, el Cesar Amigó, el Jonathan Perelló i l’Alan.


 La matinal va ser freda i amb una mica de vent; però la rapidesa del recorregut, exceptuant els dos darrers quilòmetres en pujada, va atraure a molts corredors que buscaven millorar els seus registres.

Els nostres companys van afrontar la cursa amb diferents objectius, retrobar-se en competició per al Jonathan, inici de la preparació de la marató per al Cesar, recuperar sensacions per a l’Edgar i intentar fer una bona marca per a l’Alan.



Tots van aconseguir els seus objectius i van sumar quilòmetres de qualitat.
Els resultats van ser:

Jonathan Perelló 1h39’04’’
Edgar Amaro 1h26’58’’
Alan Manchado 1h11’16’’
Cesar Amigó 1h29’48’’



El resultat més destacat va ser el primer lloc de l’Alan, que es va imposar al Claudio Cazorla del Pratenc i a l’Andres Acuña del Domingo Catalan.



Moltes felicitats als 4!!!

3 comentaris:

correcaminos ha dit...

Enhorabona a tots quatre. Esment especial a l'Alan (amb molta culpa del professor), que ahir va fer una gran gesta, sense cap dubte la més important de la curta història dels reds, ja que ha apuntat el nom, tant seu com del club, a l'historial de vencedors d'una de les mitges més importants de Catalunya, Chapeau!

Xavi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xavi ha dit...

Ara ja si no? Alan ja t'ho comences a creure? Si home el de dalt del calaix de la mitja de Gavà 2012 ets tu !!!!
Felicitats a tots, una abraçada i BARCELONA : Preparat que baixen els REDS !!!!!