dimarts, 28 de juny del 2011

XXI edició de la Cursa de la Vila Olímpica. 10 Km

Diumenge passat es va celebrar la XXI edición de la cursa de la Vila Olímpica a Barcelona sobre una distància de 10 km. Aquesta és la cursa que tanca la temporada en ruta dels nostres atletes. Fins a 9 dels nostres companys es van desplaçar fins a Barcelona per "patir" volíem dir córrer aquesta cursa.

Com cada any la cursa va estar marcada per les altes temperatures i l'alt grau d'humitat que impossibiliten un òptim rendiment. El guanyador va ser l’atleta africà establert a Tarragona Pau Sie amb un temps de 30’52’’.

La cursa la van finalitzar 1644 corredors, sent David Mendez el nostre atleta millor classificat en la 17a posició, també destacar que Xavier Muñoz va entrar entre els 50 primers.