dimarts, 7 de juny del 2011

Meeting de Foix. 4 juny

El dissabte a la tarda la Jeni i la Sonia acompanyades del profe van desplaçar-se a la ciutat veïna de Foix (França) per disputar les proves de 200 i 800 respectivament.


Elles dues com tots nosaltres estem més acostumats a competir al costat sud de les nostres fronteres, així que un canvi de rivals de tant en tant no va malament!!!

A Foix es van donar cita les millors atletes del sud de França. La participació va ser molt elevada i amb un alt nivell.


La Sonia va competir en els 800, una prova amb 15 atletes; el nivell va ser alt, es va guanyar amb 2'17''. Segons el profe la sortida i els primers compasos de la cursa van ser molt ràpids. La Sonia va finalitzar 13a amb un temps de 2'50''06.

Per la seva part la Jeni va competir en la 4a sèrie de 200. Per problemes d'organització (jutges i crono) les sèries es van endarrerir més de 30' amb el perjudici que això va comportar en l'escalfament de les atletes. La Jeni va finalitzar 4a a la seva sèrie de 5 participants amb un temps oficiós de 29'', encara q el profe discuteix aquest registre i creu q no és correcte i q va fer per sota de 28''50. En global va finalitzar 15a de 22 atletes.
 

Moltes felicitats a les dues i a continuar progressant!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

ja veig que segui en bona 'racha'. un petonàs i a seguir progressant