dijous, 24 de març del 2011

L' Alba i la Marlene, campiona i subcampiona d'Andorra de cros!!!


L'Alba i la Marlene van aconseguir diumenge el primer campionat i subcampionat absolut de cros en la curta història del club!!! MOLTES FELICITATS!!!



La matinal de cros d'Andorra també va tenir diversos podis tant a nivell de cursa com a nivell del campionat d'Andorra, com el del nostre presi l'Albert, el del Xavi Muñoz, el del Carles Esteve, el del nostre entrenador, l'Edgar, el de l'Alba com a millor junior i tb el del Speddy.




Va ser un migdia ventós però amb força sol, moltíssima gent es va desplaçar per participar o acompanyar els corredors, feia molt temps q no es veia al camp de la Borda Mateu tanta gent, molts clubs i molta canalla (molt important!!!) van donar color a la jornada atlètica.

Cal felicitar al Víctor, al Xavi i a tota la gent del CAVA que va col·laborar en l'esdeveniment, pq cada any la feina realitzada va tenint millor resultat!!! Moltes Felicitacions!!!















Els reds vam estar representats en tres curses, a l'absoluta masculina amb el Lluís Sanvicente (va haver de abandonar per molèsties musculars), a l'absoluta femenina amb l'Alba i la Marlene i a la veterana masculina amb tota una tropa!!!


També cal destacar que per darrera de les cintes del circuit i animant sense parar es trobava tota la família red d'acompanyants, que era molt nombrosa!!! Un suport vital i emocional per a tots els corredors!!! A més de fer de fotògrafs!!! Haurem de començar a pensar en alguna pancarta o banderola del club... per als desplaçaments.


 En conclusió, la família red ja no és solament una realitat a nivell de competició sinó tb a nivell dels bons resultats!!! DE NOU, FELICITATS A TOTS I ESPECIALMENT A LES NOSTRES NOIES!!!!



1 comentari:

Xavi ha dit...

Moltes felicitats a tots !!!!!!