dimarts, 22 de març del 2011

Campionat de Catalunya de 10000 m en pista a Gavà


El dissabte 19 de març dos dels nostres atletes van disputar el Campionat de Catalunya de 10000. El David Mendez i l'Alan van baixar a Gavà a enfrontar-se amb les 25 voltes de torn. Anaven acompanyats pel Profe, que no es perd ni una!!!
Pel David era el seu debut i quin debut!!! Per l'Alan era la tercera participació consecutiva i aquest cop no es va tobar bé i va plegar passat el 5000.



En canvi el David va afrontar la cursa amb molta valentia i amb una molt bona estrategia, aguantar darrera d'un grup que anava a ritme molt regular i donar-ho tot en les últimes voltes. La cursa es va desenvolupar a un ritme alt i el David es va situar a la cua del segon grup, així i tot algunes vegades va passar al davant per donar relleu; finalment i quan mancaven 7 voltes va intentar marxar del grup i encara que a l'inici ho va aconseguir poc després els seus rivals de grup el van donar caça. D'aquí fins al final va apretar les dents i va finalitzar amb uns impressionants 34'28''!!! Va finalitzar 5è de Catalunya M-35 en el seu debut en pista. MOLTES FELICITATS!!!

1 comentari:

Xavi ha dit...

Alan, tranqui tio. Els que patim en primera persona l'atletisme sabem que durant una competició prendre una decisió com abandonar no és fàcil, però recorda que una "retirada a temps, pots suposar una gran victória definitiva". Així que molts ànims i endavant.
David, uffff tio !!!! T'ho vaig dir un dia "rodant", aprofita el moment, vas com un "tiro" i est`s creixent tant a nivell competitiu com d'experiència. Felicitats i endavant.
Una abraçada als dos.