dimarts, 14 de desembre del 2010

Diumenge amb "triatló" de proves

Aquest passat diumenge els nostres atletes van competir en tres disciplines atlètiques diferents, donant fe que poc a poc el club comença a créixer i fer-se gran.



Diumenge de mitja marató a Salou on els reds vam estar representats pel David Isal i en Josep Ortiz que van competir en una mitja dureta i trencacames.








Cal destacar que el Josep debutava en la distància tot i tenir molèsties musculars. El David va fer un temps de 1h28'56 acabant el 80è i el Josep va fer un temps de 1h 53'40 acabant el 510.
















A pocs quilòmetres de Salou es va disputar el cros de Cambrils, sobre una distància de 5400 metres, la prova es va disputar a la riera de la localitat, on vam tenir representació amb el Cèsar Ferreira i el Carlos Mendes, així com amb els nostres dos"satèl·lits" al Barça, el David i el Xavi.


El David va guanyar amb molta autoritat demostrant el seu bon moment de forma. Molt destacable també la segona posició del Xavi que començava a tastar la competició i va fer una boníssima segona posició.



El Cesar que debutava en l'especialitat i el Carlos van ocupar la 14a i 15a posició d'un total de 19 participants.


I finalment els reds vam debutar en la modalitat de pista coberta. La més jove del club, la Jenili, va tenir el privilegi d'estrenar la nova pista coberta de Sabadell. La Jeni va disputar la prova de 400 metres on va tenir una bona actuació parant el crono en 1'05''62, finalitzant 4a de la seva sèrie.
Cal dir però, que previament,dissabte al migdia, la Jeni havia disputat dues proves del control d'Andorra on es va imposar amb autoritat. Als 60 metres va fer un temps de 8''66 i als 200 metres 29''29.

Cap de setmana complet i ple de bons resultats!!!