dijous, 9 de desembre del 2010

Cros o excursió als camps de Muret


Diumenge 5 de desembre, 4 reds i el profe més dos dels nostres "satèl·lits", el Correcaminos i el Dani van anar a Muret a competir en la modalitat de cros.

El viatge va ser entretingut, neu i cua a la duana del Pas, café i paradeta a Tarascó,carreteres departamentals i mil rotondes, etc. Al final vam arribar justets però van poder competir.

L'Adrià, El David Mendez, el Correcaminos i l'Speddy van disputar la prova llarga de 9490 metres. El David la va disputar disminuit físicament amb bastants problemes estomacals i va ser 14è.
L'Speddy i el Correcaminos van fer podi a la general (2n i 3r) i l'Adrià va ser 1r en la categoria veterans i 7è a la general. Els premis van ser generosos...
La cursa va comptar amb la participació de 38 corredors.

A la prova curta de 4000 metres el Dani i la Sònia van competir amb 45 atletes més. La Sònia quan lluitava per la tercera plaça va tenir problemes estomacals i va acabar 7a. Per la seva part el Dani va acabar 5è.

A la tornada parada alimenticia a un restaurant de categoria on els atletes van poder degustar les amanides, hamburgueses i patates del sud de França...

Bona sortida per continuar amb el desenvolupament de la temporada i afinar de cara a les curses de finals de desembre.

Moltes felicitats a tots!!!