dijous, 18 de novembre del 2010

Crònica de la Behobia- Sant Sebastià


Diumenge 14 de novembre 10 reds van disputar la clàssica cursa  del País Vasc que aquest any arribava a la seva 46a edició. Sota unes condicions climàtiques molt adverses amb pluja, vent i fred, es van recórrer els 20 km que separen Behobia de Donostia.
El perfil de la cursa no enganya (dos ports de muntanya i una zona de tobogans) i això comporta que sigui una de les més dures del calendari espanyol.
Tanmateix aquesta duresa es relativitza amb l'ambient que es pot viure durant els 20 km plens de seguidors que no paren d'animar tots els corredors, sobretot en els trams durs de pujada. Igualment es favorable a l'atleta l'alt nombre de participants, més de 17300, ja que ajuda a que es formin grups per a totes les marques i que sigui més accessible córrer acompanyat.


El guanyador de la cursa va tornar a ser Rafael Iglesias que va repetir triomf i va deixar al gran Chema Martínez a les portes de guanyar la seva cinquena Behobia.

Per part red, la nostra representació aquest any comptava amb nou debutants i amb l'Andrés Herrera com a veterà en la cursa. Tots van acabar força satisfets. Els seus temps van ser els següents:

Alan Manchado 1h08'37
David Mendez 1h17'23
Cesar Amigó 1h21'01
Edgar Amaro 1h25'41
Andres Herrera 1h26'34
Joan Repiso 1h27'07
Cesar Marquina 1h27'38
Sònia Malki 1h34'41
Adrià Rozas 1h34'50
Marta Gàlvez 1h39'45

Cal destacar que la Sònia debutava amb la samarreta del club i també debutava en una distància superior als 10 km. Però no va estar sola ja que va tenir en l'Adrià una llebre de luxe!!!



Si voleu trobar moltes  més fotos de la cursa cliqueu al següent enllaç: Fotos Behobia

Si voleu una crònica de l'estatge a Ca l'Aramburu amb les truites de bacallà i la sidra haureu d'anar als rodatges...


1 comentari:

Xavi ha dit...

Hola Reds.
Doncs únicament felicitar-vos a TOTS per la cursa, pels resultats obtinguts i per l'ambient de companyerisme i amistat a Donosti.