diumenge, 17 de gener del 2010

III CURSA RURAL TORÀ 2010


Nova matinal de diumenge. 08h00 i en marxa direcció Torà. Parada a Ponts, kafetillo i evacuació d'urgència. 09h15 arribada a torà, boira i una mica de fred i molta gent vestida amb material de curses de muntanya. Xavi, a on t'has ficat????
Vec cares conegudes del Principat, integrants del club triatló, alguna samarreta del CAAD i varis companys de l'administració general.
10h00; tret de sortida, i mai millor dit. Un home vestit amb barretina i faja agafa un trabuc (real) i dona el "trabucazo" de sortida.
Surto reservon (desconfiat) ja que havia vist a la web el desnivell del recorregut i decideixo esperar a correr a partir del km.5, així que "piano piano". Tanmateix vaig passant gent i em vaig animant.
Arriba el 1,5 i amb ell una pujada de 2 Kms, poca broma amb la pujadeta. Baixada a mort, he de deixar passar a las cabras locas que es nota q estan farts de correr per muntanya. Cap problema, tornem a pujar, els agafo i paso. Ha arribat el moment de correr. Fet i fotut arriben i pasen els Kms. 5, 6 i 7 de pujades i baixades. Arribats al Km 7,5 comencem a baixar, ja se sap "todo lo que sube baja"... i "baja q te baja" arribo al Km. 8, no es tracta de cap pujada però començo a anar justet de forces. Aguanto el 8 com puc i arriba el 9. 1 Km per arribar a meta, cambio el ritme i arribada; 4art lloc de la general i 1er veterà.
Noves experiències i bones sensacions.
Com diria el correcaminos "hem salbat el dia".

3 comentaris:

correcaminos ha dit...

Hola "catxo perro", vull donar-te la meva enhorabona pel resultat, segurament aquesta cursa és un bon aperitiu pels 7 quilòmetres de gran patiment que ens esperen el dia 31 a Sabadell. Tanmateix et proposo canviar el teu trofeu per tres dels meus, que em dius?
Enhorabona una vegada més i com diria l'Speedy, nos vemos en los bares, o en las aceras....

PROFE ha dit...

AQUESTA CURSA NO ESTAVA N'EL CALENDARI DEL
ENTRENADOR? OU SI.......

Xavi ha dit...

El PROFE (com casi bé sempre) té raó, la cursa de Torà no estava programada i millor hauria estat no haver anat. Però a "lo hecho pecho", així que ara toca descansar i intentar recuperar-se dels isquios i desitjar no hi hagi cap trencament fibrilar.
Demano disculpes publiques a tots els meus seguidors (nacionals i internacionals).
Això és "El ANSIA" de un POLLERO !!!! jejeje