dimarts, 26 de gener del 2010

BRUTALS RESULTATS DELS REDS!!!

Bon dia a tothom!

Sembla que es comencen a recollir els fruit de l'esforç i la constància als entrenaments, aquest diumenge el Correcaminos i Speedy han demostrat que van a per totes i que tenen molt a dir al panorama atlètic andorrà.

El Correcaminos ha participat al Campionat d'Andorra de 3.000m, acabant en 2na posició amb un temps de 9'24'06, i només unes poques centèssimes Victor Martinez que va acabar amb 9'23'99, i superant fàcilment a l'altre atleta andorrà amb llarga experiència en la prova, Pep Sanssa 9'30'88.

Pel que respecta a l'Alan, que va participar al 10Km de la Cursa de Sant Antoni de Barcelona, una clàssica entre els atletes de fons de la regió, ha finalitzat en una molt bona 12na posició amb un temps de 32'55, segona millor marca del nostre Keniata Blanc, i que estem segurs que en poc temps pulveritzarà.

A tots dos, MOLTES FELICITATS pels èxits!!!

2 comentaris:

Alan ha dit...

Moltes gràcies!!!

Esperem la teva crònica del cros!!!

Xavi ha dit...

Hola companys.
Jo aprofito per felicitar al Carlos i al Pedro, ja que també van participar en el 3000 i em consta que van finalitzar amb molt bones sensacions personals. Cal recordar que vam ser el club més nombrós a nivell participatiu a la prova dels 3000.
Per l'speedy i el correcaminos, doncs, que dir que no se'ls hi hagi dit ja. Ho vivim i veiem dia a dia a la pista.