dilluns, 23 de març del 2009

CROSS INTERNACIONAL VALLS D'ANDORRA

Hola AMICS,COMPANYS, CAMARADAS
Encara que no surt reflectit a la premsa escrita del pais (com acostuma a ésser habitual) voldria felicitar a tots els que váu decidir passar la matinal de diumenge participant al cross d'Andorra i exhibint novament els nostres colors, tot i provocar de ben segur, més d'un comentari.
I que dir dels resultats !!!! doncs .... FELICITATS.
Vaja equip de VETERANS DEL VIETNAM que estem moldejant i que dir dels promeses a veterans Alan i SANVICENTE ...
Poca cosa més a dir, tantsols animar a tots els lectors del blog a participar i deixar la seva emprenta a mode de comentari, suggeriment, pregunta o simplement, salutació.
IDENTIFIQUEM-NOS amb el nom del nostre club AMICS i col·laborem a fer-lo gran.
Salut

1 comentari:

correcaminos ha dit...

Hola presi, el més greu de tot no és que no sortim als mitjans, perquè si volguèssim haguèssim sortit, per mi el més greu, que de fet ho trobo gravíssim, és que una federació, que en principi hauria de ser un organisme independent que mira per tot l'atletisme del país, només pengi a la seva web els resultats del CAVA. A més de no penjar els resultats de l'Alan i el Lluis, tampoc han penjat el resultat del Pep, que va fer un excel·lent cross. No obstant com hem dit sempre, no cal donar-li més voltes perquè és una guerra perduda i crec que el que hem de fer és córrer i punt.
A nivell nostre només queda felicitar a tot el grup i deixar palès que som el club que més trofeus hem obtingut al cross (7) tot i que casualment la prova de veterans no comptava pel campionat d'Andorra.
Apa Adéu i a continuar...