divendres, 10 d’octubre del 2008

ENS AGAFA "EL TORO"

Hola REDS
Informar a tot aquell que llegeixi el blog que ja pot fer efectiu l'import de la cuota anyal a qualsevol membre de la junta, així com fer difussió del present a totes aquelles que teniu constància que esperen el tret de sortida per pagar.
D'altra banda, esperem que durant el transcurs de la propera setmana ja disposarem d'una bustia pel AAA, en la qual també es podran deposar els fulls d'inscripció i els diners de les cuotes.
A final de setmana ens poden reunir, 10 minuts, i actualitzar la llista que crec que te la tresorera.
Apa, bon finde i fins dilluns.

1 comentari:

Eva ha dit...

Bones gent!

Veig que les paraules del Presi han estat escoltades, i avui uns quants de vosaltres heu fet efectiva la quota de club, s'agraeix i més en aquests moments inicials. També us volia demanar que tots aquells que tingueu colegues,amics o familiars que varen dir que es volien adherir amb nosaltres, bé com a atleta o com a soci col·laborador, feu-los omplir un full d'inscripció i informeu-los de les quotes fixades per aquesta temporada 2008-2009.

Quota Soci Atleta: 40€
Quota Soci Col·laborador: 15€

Durant aquesta setmana us informaré d'un dia per acabar de tancar alguns aspectes adminitratius, signatura de fulls d'inscripció (tots aquells que no o hagueu fet ja) i signatura fitxa Federació. Ah! Necessitem 2 fotos de carnet per la F.A.A.

El mateix dia, també podem aprofitar per revisar, amb qui vulgueu, si les talles sol·licitades de l'equipació són correctes. Pels qui no ho sabeu, ha arribat parcialment la comanda d'equipació realitzada. Podrem validar algunes talles de samarretes competició, jerseis, xandalls, tops i calces.

Bé compis, per avui es tot el que us puc avançar.