dilluns, 6 d’octubre del 2008

Donostiako Maratoi Preparacioak (Part 1)

L’objectiu d’aquestes cròniques donostiarres no es altre que compartir amb vosaltres els entrenos pre-maratonians dels 4 Dalton (El Mister, El d’aqui i d’allà, el Vasco i el Menda).

La setmana a començat amb un rodatge de una hora del dilluns.
El dimarts tocava llevar-se d’hora per doblar, al matí 45’ i per la tarda 1 horeta més.
El dimecres també matinàvem i a la tarda 3 canvis de 10’. Així que al final del dia un tute que pa’ que!!!!
El dijous recuperació de 45’ amb un rodatge que havia de ser suau però al final l’Alan i el Cèsar van decidir augmentar el ritme desde Viena fins a l’Estadi i els altres (Vasco, el Menda i el John) ens va tocar treure la llengua....
La setmana va acabar brillantment a Albi on a part de fer una cursa de un parell de nassos de part de tots els component(e)s de l’equip el bon rotllo va presidir tot el cap de setmana. A més vam poder rebre el nostre primer premi com a equip amb una super copa!!!!

Conclusió de la setmana amb 73 km efectuats i uns 6 hores d’entreno.
La setmana vinent pinta més dura.... ja us informaré.


El Menda.

NB: Si algú vol venir a fer un rodatge a les 7h del matí podeu venir dimarts, dimecres o dijous. Eva comptem que algun dia ens acompanyaras no???

1 comentari:

d'aquí i d'allà ha dit...

Doncs si, aquesta setmana pinta més dura, la passada ja es història; de moment aquesta per fer boca el dilluns unes pujadetes de 500 m, hi haurà tres matins de reunió a les 7, a les quals esteu tots envitats; unes series el dimecres, a part dels rodatges vespertins habituals, no esta gens malament.
Però desprès d'aquesta setmana la pròxima promet ser encara pitjor !!
Això si, desprès ja qüasi podrem veure la platja de la Concha i sentir la flaira del chuleton..
Apa Siau !!