dilluns, 19 de maig del 2008

CRONICA D'UNA MITJA ANUNCIADA

En primer lloc agraïr la companyia dispensada a San Sebastian, a cada un de vosaltres així com un record per aquells que per motius diferents no han pogut venir a la "punyetera mitja de SS", esperant compartir-la de nou el proper any.

La meva crónica? ... Bon temps i climatologia (algo que ningú de nosaltres esperava, ja que comtavem portar la canoa), 1750 inscrits (nada mal), ambient de germanor a la sortida, bon resultat (posició) final, los tipicos negritos en els llocs capdavanters, alguna que otra "xati" de bon veure i pel que fa al desembolupament de la cursa crec que el calatraba del correcaminos l'ha detallat bastant bé, obviant pinzellades sense importància, com el fet que no calla ni sota l'aigua, en algun moment de la cursa vaig creure que perillava la seva integritat fisica per les mostres de "sobrao" que exhibia i "pavonejava".
Al final van passar d'ell (els que ja el coneixem) i els que no, van passar d'ell ja que tenien prou feines en acabar la cursa.

Per la resta, ... San Sebastià un poblet del monton, sense res a destacar, que te SANSE que no tinguem a Andorra? PLATJA DE LA CONXA? CASC ANTIC (MONTADITOS, SIDRA, XACOLI)? MENU SIDRERIA ? TURISME RURAL (CASERIOS) CHULETONES, LARGAS CONVERSACIONES POLITICAS CON LUGAREÑOS, doncs com aqui .....

A no, que aqui ens hem "carregat " la mitja, jajajaja

AIXÒ SI, l'any que bé em torno a apuntar a fer de llebre pel que vulgui.

Enhorabona CARLES i força GEMMA

AGUR!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

Alan ha dit...

Bones, crec que la única diferencia entre Sanse i Andorra és el tema de les xatis a la mitja...

Eva ha dit...

La crònica xavi t'ha quedat molt bé, llastima del comentari Alan,ehhh!!!, q sapiguis que en el grup tens atletes femenines, que em participat varies vegades a la mitja d'Andorra!!!

;)