dijous, 29 de maig del 2008

confirmació de sopar

bones socis, aquesta és l'agenda definitiva dels actes de dilluns 2 de juny:

19 h- rodatge pel qui pugui venir.

20 h- reunió de "los diablos rojos" a la sala de reunions de l'estadi (primer pis), per tal de polir certs detalls de la creació del club que està en camí. (Presentació de la possible equipació, estatuts, escollir escut definitiu, decidir possible import de quota de soci del primer any i les aportacions d'idees que es creguin convenients). Porteu si us plau fotocòpia del passaport.

21 h- Sopar de germanor a base d'amanida complerta i parrillada de carn, amb ball amenitzat per l'orquestra "Vendrell" al bar la Bossa (bar que es troba a les naus de l'Av. Salou, enfront de la benzinera ANTAR i que et conviden a un aquarius o un patxaran quan rodes). Es prega que porteu roba adequada per l'esdeveniment.

Sense res més a manifestar,

Us saluda el correcaminos.

6 comentaris:

Alan ha dit...

Bones, com estic una miqueta out... a la reunió venen tots els futuribles o només els fundadors???
Ho dic pel tema de la roba, quantitat de demandes d'equipació etc.
I al sopar qui ve???
Bé quan pugueu em resoleu els dubtes!!!

correcaminos ha dit...

Hola Alan, hem intentat que vinguin tots els futuribles i en principi serem uns 15 (Alan, César, Gemma, Xavi, Carles, Armand, Albert, Pepe, Edgar, john, Belen, Rubio, Miranda, Eva, el xaval velocista petit que no sé com es diu...)
Clar, exactament quins sons tots els futuribles jo crec que només ho sap el professor i per tant, possiblement falti algú.

Agur.

correcaminos ha dit...

Se m'oblidava, el Lluis SANVICENTE també ha confirmat la seva assistència. Ara si que surten 15.

d'aquí i d'allà ha dit...

No és per fer la punyeta, que també!!.
Però si tots el noms que dius estan confirmats, serem 17 amb la qual cosa s'ha de dir-li al del bar.

Apa Siau !!

correcaminos ha dit...

Únicament he volgut posar a prova a l'assessor a veure si se n'adona dels errors i vec que si (je,je,je).

Aquí teniu la llista definitiva i efectivament serem 17:

ALAN
CESAR
GEMMA
XAVI
CARLES
ARMAND
SANVICENTE
ALBERT
PEPE
EDGAR
EVA
JOHN
BELEN
RUBIO
MIRANDA
DAVID
SERGI ROCA: Ha confirmat la seva presència i el seu fitxatge.

El Thiago no pot venir ja que està de vacances, no obstant fonts oficials han confirmat que no formarà part del club, ja que per les seves caraterístiques l'interessa còrrer la lliga de pista.

AGUR.

Xavi ha dit...

Hola CAMARADES, pel que he pogut copsar els colors del club psen pel vermell i negre, de conya!!! així que apartir d'ara som "REDS".
Després d'unes agotadores reunions a Paris amb els representants d'un tal Mickey i Donal'd, no hem arribat a un acord económic així que la temporada vinent continuaran amb el seu club DISNEY.
Bé a part d'això veig que la penya està molt animada a participar en el sopar social del futur club i observo que el correcaminos ens té informats de tot el que es cou, així que poca cosa a afegir, ens veiem dilluns, recordem a portar fotocópia del DNI o Passaport, idees, propostes, i ganes de sopar i passar una bona estona en "familia", que en definitiva d'això es tracta de formar i passar bones estones amb gent ben parida.
Ens veiem dilluns, Bon cap de setmana (per qui no treballi com jo).
A10